Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Şubat '17

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Grammy Ödül Gecesinde Şıklık Yarıştı

Grammy Ödül Gecesinde Şıklık Yarıştı
 

2017 Grammy Ödülleri


2017 Grammy Ödülleri,  12 Şubat 2017’de ABD’nin Los Angeles kentinde gerçekleşti. 59. Grammy Müzik ödülleri, Amerikan müzik endüstrisinde büyük öneme sahip olmakla birlikte, 1957’den bu yana tertip ediliyor.

Geceye damgasını vuran isim hiç şüphesiz 5 dalda ödül kazanan Adele oldu. Benim de en sevdiğim şarkılarından biri olan ‘’Hello’’ adlı parçasıyla ‘’Yılın Şarkısı’’ ödülüne layık görüldü.Adele, aralık ayında yaşamını yitiren İngiliz şarkıcı George Michael’ın anısına "Fast Love" şarkısını söyledi.

Adele’nin Seçimi Givenchy Oldu!

59. Grammy Ödül gecesinde, Adele vücudunu bele kadar saran ve kalçadan sonra rahatlayan, pile detaylı yeşil elbisesiyle çok şık görünüyordu. Vücut hatlarına uygun bisiklet yakalı elbisesi ile gözleri daha çok ortaya çıkmış. Givenchy Couture elbisesi ve dağınık topuz saçları ile her zamanki gibi naturel görünümünden ödün vermemiş.

Beyonce Büyüledi!

İkiz bebek dünyaya getirecek olan Beyonce, sahneye hamile çıktı ve hafızalara kazınacak muhteşem bir şova imza attı.Yaklaşık dokuz dakika süren performansına 20 dansçı eşlik etti. Bir kraliçe gibi gösterilmek istenen Beyonce’nin sahne kostümleri ve ödül alırken giydiği payetli kırmızı elbisesini, Roberto Cavalli'nin eski kreatif direktörü Peter Dundas özel olarak hazırladı. Göbeğini açıkta bırakan altın rengindeki kostümü ve başındaki hale ile adeta ana tanrıça gibiydi.

Riri Farkı!

Rihanna’nın tercihi Armani Prive’den yana oldu. Alışagelmiş kalıpları her daim yıkan görünümüyle, dövmelerini açıkta bırakan kısa turuncu crop top ve siyah volümlü eteği ile geceye damgasını vuran diğer bir isim oldu.

Lady Gaga ve Siyahın 50 Tonu!

Geçtiğimiz hafta Super Bowl’daki sahne şovuyla hala konuşulurken, Grammy Ödül gecesindeki farklı görünümüyle yine kendinden söz ettirdi. Göğüslerinin bir bölümü ve göbeğini açıkta bırakan büstiyer, file çorapları, mini şortu ve dizüstü platform çizmesiyle en dikkat çekici kadınlar arasında yer aldı.

Katty Perry Işıl Işıl !

59. Grammy Ödül gecesinde Katty Perry’nin tercihi Tom Ford oldu. Parıltılı ve dekolteden uzak minimal formlu elbisesi ile göz kamaştırdı.

Jennifer Lopez Her Daim Asil!

Ödül gecesinde lila renginde, derin yırtmaçlı,uçuş uçuş elbisesi Ralph & Russo imzası taşırken, Christian Louboutin ayakkabıları ve Butani mücevherleri ile her zamanki gibi harika görünüyordu.

Sizler için geceye damga vuran ikon haline gelmiş isimlere kısaca değindim. Beyonce’nin sahne şovunu görmediyseniz eğer izlemenizi tavsiye ederim.

 www.instagram.com/gokcekomur/

 www.instagram.com/gokcekomurcucosmos/

 
Toplam blog
: 27
: 126
Kayıt tarihi
: 30.12.16
 
 

Uludağ Üniversitesi Sanat Tarihi Lisans mezuniyetimden sonra İstanbul Moda Akademisinde Moda Yöne..