Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Şubat '12

 
Kategori
Dünya
 

Güle güle Sarkozy

Güle güle Sarkozy
 

Şu Sarkozy de çocuk gibi bir şeye taktı mı takıyor. Olmayınca olmuyor işte bazen planlar oyunlar amacına ulaşamıyor kabullenmek lazım.

Anayasa Mahkemesi’nin iptal ettiği 1915 olaylarını tekrardan tasarlanıp kanunlaştırmak için milletvekillerini görevlendirmiş yine. Şu Fransa seçimleri gelse de bu saçma oyunlar son bulsa. Yoksa Fransa tarihe geçecek ne kadar yanlış şey varsa hepsini kanunlaştırmaya çalışacak Sarkozy.

Bu olayları meclise getiren bayan milletvekili kanun senatodan geçince sevinç gözyaşları döküyordu. Anayasa Mahkemesinin bu kararından sonra adaletin tokadını yediği için gözyaşı döküyor olabilir.

Fransa’nın şansız bir ülke olduğunu da görüyoruz. Cumhurbaşkanları cumhurbaşkanlığı süresince belli ki yaptıklarına güvenmiyor güvenmediği için de tekrar seçilebilmek için her yola başvuruyor. Demek ki ülke için boşa geçen bir süreç yaşanmış.

Ben bilemem tabi ama görüp izlediğim kadarıyla yapılan anketler de tekrar seçilmesi zor görünüyormuş. Bu durumda da güle güle Sarkozy demek düşüyor bizlere.

 
Toplam blog
: 9
: 640
Kayıt tarihi
: 18.12.11
 
 

İşletme mezunuyum hala öğrenciyim tarih, siyaset, gökyüzü ve uzay meraklısıyım. Hiçbirşeyin görün..