Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Mayıs '14

 
Kategori
Güncel
 

Gülen planı bu muydu?

Gülen planı bu muydu?
 

Sanırım, Humeyni misali bir devrim hazırlığındaydı. Devrim yapıp, gelip ülkenin başına oturacak ve ülkede şeriat ilan edecekti. Tabi, kendi istediği bir şeriat şekli! Gerçek şeriat değil.

Kadınları zorla çarşafa sokacak, kol-bacak kesecek ve şeriat getirdim diyecekti. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin de ismini değişecek ve Türkiye şeriat devleti olacaktı. Bayrağımızıda değişirdi belki de. Üzerine de, Arapça; “La İlahe İllallah Muhammedîn Resulullah“ diye de yazdı mı, hangi Müslüman buna itiraz ederdi ki? İşte sana şeriat devleti.  

Ardından bu uygulama ile hem Türkiye’de ve hem de dünyada şeriat isteyen milletlere “işte size şeriat devleti” denecektir. Tabi, bunu gören milletler şeriattan soğuyacaktı. Artık bir daha böyle bir düşünce bile tevessül edemeyeceklerdi. Hem ülkeye ve hem de ismi düşünceye büyük bir darbe inecekti. Temizle temizleyebilirsen.

Ülkede bütün yatırımlar duracak “rızkı Allah verir” diye başka ülkeler ( başta İsrail) bu ülkede at koşturacaktı. Ülkenin itibarı sıfırlanacak, artık ülke bir yüzyıl daha geriye gidecekti.

Bir taşla birkaç kuş vurmak buna denir ki tam bir İsrail taktiği.

En güzel bilgiyi tarihten alırız. Tarihte buna benzerler olaylar hep olmuştur.

Libya’da Kaddafi’nin, İsrail’in adamı olduğunu ihtilalden sonra öğrendik. Mısır’da, Yalancı Mübarek i biliyorduk. Arabistan’daki liderleri zaten biliyoruz. Afganistan’dakileri de biliyoruz. Ladin, Müslüman kisvesiyle Müslümanları kırdırdığını biliyoruz. Sözde Filistin’in haklarını savunan Yaser Arafat’ın örgütünü kimin kurduğu ve desteklediğini biliyoruz. Bunları saymakla bitmez.

Neydi ki, dönmek için şartların oluşması???!!!

Müslümanlardan görünüp, Müslümanların kanını kene gibi emen tarih boyunca hep İsrail olmuştur.

Müslüman olup Osmanlı yönetiminin içine sızın, Ebu İbn-i Seben nin yolundan gidenleri hep biliyoruz. Roma da buna çeşitli destek vermiştir.

Elbette ilkokul mezunu, liseyi bile okuyacak kadar kafa olmayan bir adamın bunları başarması mümkün olmaz. Böyle büyük bir örgütü kurabilmesi aklen mümkün değildir. O sadece iyi yetiştirilmiş ve iyi bir kukladır. Aynı İb-i Sebe gibi. dedik ya Makyavelizm’in felsefesi bu.

 
Toplam blog
: 358
: 1023
Kayıt tarihi
: 03.09.08
 
 

  Ne elimde garantim var ikinci bir soluğu almaya Ne aklım erer dünyayı yıkıp ta yeniden ya..