Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Eylül '17

 
Kategori
Futbol
 

Güleriz Ağlanacak Halimize, A Milli Takımımız Büyük Bir Hezimete Uğradı

Güleriz Ağlanacak Halimize, A Milli Takımımız Büyük Bir Hezimete Uğradı
 

A Milli takımın başına geçen Lucescu, çıktığı ilk resmi maçta taraftara büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. Kritik bir maç olan Ukrayna karşılaşmasından büyük bir hüsranla dönen A Milli takım ev sahibine 2-0 yenilerek süreci zora soktu.

Maçın Skandal Adamı ‘’ Fernandez Borbalan ‘’

Ukrayna Metalist stadında oynanan maçın hakemi gece boyunca skandal kararlara imza attı. Haksız yere yenilen iki gol sonrasında taraftar çılgına döndü diyebiliriz. A Milli takım’da morallerin yerinde olduğu gözden kaçmadı, zaten taraftar o görüntülerin ardından iyice çileden çıktı.

O geceye dönmek gerekirse verilen kararların çoğunu doğru bulmuyorum, ortaya çok büyük bir haksızlık var. Hani nerde fifa ? lafa gelince çok adilsiniz değil mi.

Ofsayt olması gerekirken verilmeyen bir karar

Topun dışarıdan çevrilmesine rağmen oyunun devam etmesi

Ama ne hikmetse hep çıkan kararlar Ukrayna lehine, tamam Türk düşmanısınız anlıyorum, ama bunu göstere göstere bari yapmayın, bu kadar alçalmayın. Peki tamam her şeyi anladım ama bu görüntülerdeki milli takımın hali neydi öyle sanki yenilen biz değiliz de onlar, bu kadar da olmaz artık dedirtti.

Hal ve hareketleri ile maça damgasını vuran bir diğer isim ise Emre Belözoğlu oldu. Sosyal medya üzerindende büyük bir destek bulan Belözoğlu, maçın en skorer ismi oldu diyebilirim. Ettiği küfre gelince tasnif etmiyorum ama son derece haklı ve yerinde bir söz diye düşünüyorum.

Samet Tosun

Semaorglife News Köşe Yazarı

 
Toplam blog
: 9
: 525
Kayıt tarihi
: 17.01.15
 
 

Samet Tosun ile Kültür Sanat Hakkında ..