Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Mayıs '19

 
Kategori
Mizah
 

Gülünüz Yaşamınız Renklensin

Çok sıkıntılı günlerden geçiyoruz, aşağıdaki fıkralarla biraz gülün istedim, umarım bir an olsun sıkıntılarınızı unutursunuz. Gülünüz gönlünüzde güller açılsın, gülünüz yaşamınız renklensin.
NAHİDE ÇELEBİ

AT ARABACISI
Kırmızı ışıkta geçen at arabacısını polis durdurur “kırmızı ışıkta geçtin ceza keseceğim der. Arabacı boynunu büker ve “poles efendi ayahlaran Kurban bu zavallı ne anar ışıhdan” diyerek atları gösterir.

70'LİK EŞ
70lik eşlerin evine adamın 40 yıllık arkadaşı gelmiş. Adam karısına hep canım, cicim, tatlım gibi sözler kullanıyormuş. Misafir merak etmiş ve sormuş: “Yahu biz senle 20 yıllık arkadaşız sen karına hep güzel sözler söyledin niye hiç ismiyle çağırmadın?”  Adam: “İsmini hatırlasam çağıracağım."

MAYMUN
Çocuk: “Baba biz nasıl olduk?” Baba: “Maymundan evrimleştik yavrum. Çocuk ikna olmaz annesine sorar: “Anne biz nasıl olduk?” Anne: “Âdemle Havva seviştiler.” Çocuk: “Babam maymundan geldiğimizi söylüyor.” Anne: “O babanın sülalesi bizi ilgilendirmez yavrum.”

Boşanma davası
Biri 95 yaşında diğeri 92 yaşında karı koca, boşanmak için hâkimin karşısına çıkmış. Hâkim üzülmüş, "Yapmayın Allah aşkına" demiş "Yetmiş küsur yıllık evlisiniz, yazık değil mi niye boşanacaksınız?" "Yok, Hâkim Bey" demiş adam "Aslında biz çoktan boşanmaya karar verdik de çocuklar etkilenmesin diye, Ölmelerini bekledik."

 FELÇLİ ADAM
Hastahanede koğuşları gezen doktor yataklardan birinin başucunda durur ve Mehmet amcaya: “Sol tarafınız tamamen felç olmuş, tek sebebi çok içki içmeniz.” Demiş, Mehmet amca: “ Aman doktor bey nasıl olur ben hep sağ elimle içki içerdim.” Demiş.

KÜRDAN
Lokantada adam yemeyi yer garsona “kürdan yok mu bu lokantada” diye sorar.” garson cevaplar ”ayahlaran gurban nereden olsunçi alan cidir alan cidir gullanan getirip yerine goymirçi” der.

TORBAYA GOYİR
Taşdan amca ikinci kez evlenmiş birinci eşi çok pis ve dağınıkmış. Mahalleden tebrike gelenler sorarlar “Daşdan emmi hanımın tertipli mi? Töreli mi?( düzenli mi) adam  “he ele tertipli ele töreli ki memelerini bile torbiya goyir” der.
 

 
Toplam blog
: 1977
: 1045
Kayıt tarihi
: 25.11.08
 
 

Erzurum doğumlu, Ankara'da yaşıyor. D.T.C.F mezunu, emekli lise öğretmeni, evli, 2 çocuklu. "İsya..