Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ağustos '07

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Gülüşlerin eksilmesin gözlerinden

Gülüşlerin eksilmesin gözlerinden
 

Söylesene. Aşk bir çok kere yaşanabilir derken inandın mı bu sözlerine?

Nedendir o zaman gözlerinde ki bu hüzün, yeni gelen aşk silemez mi eski aşkın bıraktığı acıları.

Aşk bir önce ki aşkın acılarını silemiyorsa o zaman nasıl bir aşktır bu. Aşk bir çok kere yaşanabiliyorsa her aşık olunanın anıları ağır gelmez mi yüreğe. Biten aşklar için yürekte özel odalar mı vardır, özel odalara mı kaldırılır aşk. Ve özlendikçe eski aşklar o odaların kapıları mı açılır ve anılar mı çıkartılır yerinden.

Bir şarkıda bir aşkı, bir sözde diğer aşkımı hatırlar bir çok defa aşık olan kişi. Yoksa iz bırakabilenler midir sadece hatırlanacak olanlar, aşk adını alanlar. Öyle ise iz bırakmayanlarla yaşananların adı ne olur bu durumda.

Yüreğimize kabul ettiğimizdir aşk ve o yürek ki kendi başına kararlar alır, bağımsızdır bizden. Yanlış, doğru gözetmez, uygun mu değil mi sorgulamaz. Aşka düştüğümüzü anladığımız da ise vakit çok geç olmuştur zaten.

Sevgidir bir çok kere yaşanan, severiz ama sorgulaya sorgulaya severiz. Acımız varsa bizi iyileştirdiği için severiz, yalnız isek yalnızlığımıza iyi geldiği için severiz. Mutluluğu bize sunduğunu gördüğümüz için severiz, hep iyi yönlerde severiz, sevildiğimiz kadar severiz, sevebildiğimiz kadar seviliriz. Azcık canımız yanmaya görsün hemen sorgulamaya ve mutsuz olmaya başlarız.

Aşk ise tektir, birdir ve acılarına rağmen vazgeçilemeyendir, unutulmayandır, unutturmayandır, onu da özel kılan bu değil midir?

Aşkın acısı da  hasrettir,özlemdir ve maşuğa şekerdir.

Sevgili Acıyı bal eyleyendir 

Gözlerinden gülümseme, kalbinden hoşgörü eksik olmasın hüzünlü bakışlarının yerini gülümseme alsın 

 

hercaideniz

 
Toplam blog
: 44
: 1143
Kayıt tarihi
: 17.08.07
 
 

Aşktır hayata anlam katan, aşktır bizi yaşama bağlayan. Sustuysa içinizdeki çocuk, aşk zamandır ş..