Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Nisan '15

 
Kategori
Astroloji
 

Güneş boğa geçişi ve burçlara göre etkileri

Güneş boğa geçişi ve burçlara göre etkileri
 

Güneş 20 Nisan’da Boğa burcuna giriş yaptı. 21 Mayıs tarihine kadar buradaki yolculuğuna devam edecek… Bu süreçte keyif ve konfor ihtiyacımız ön plana çıkıyor. Sakin ve dingin bir ruh halinde olabilir, kendimizi güvende hissetmeye fazlasıyla önem verebilir, değerlerimizi korumaya yönelik hareket edebiliriz. İlgilendiğimiz konuların ve yürüttüğümüz işlerin kalıcı olmasına özen göstererek, somut ve elle tutulur sonuçlar almak isteyeceğiz. Maddi değerler ön plana çıkacaktır.

Koç

Kendinizi güvende hissetmeye önem vereceğiniz bir dönem başlıyor. Maddi konularla yakından ilgilenebilir, hesaplarınızı gözden geçirebilirsiniz. Kazançlarınızı artırabileceğiniz fırsatlar, yeteneklerinizi gösterebileceğiniz projeler gündemde olacaktır. (20 Nisan – 21 Mayıs)

Boğa

Doğum gününüz kutlu olsun. J Işığınız ve enerjiniz yükselmeye başlıyor. Girdiğiniz ortamlarda dikkat çekebilir, güçlü kişilerden güzel destekler alabilir, kendinizi çok daha rahat ifade edebilirsiniz. Düşündüğünüz yeni girişimleri ve önemli adımları atmak açısından çok verimli bir süreçtesiniz. Yeni teklifler ve şanslı fırsatlar gündeme gelebilir. (20 Nisan – 21 Mayıs)

İkizler

Geçmişte yaşadığınız olaylarla ilgili yeni haberler alabilirsiniz. Bilinçaltınızda yer eden konular su yüzüne çıkacaktır. Dinlenme ihtiyacı hissedebilir, şehir dışına çıkabilirsiniz. Bu süreçte kişisel ihtiyaçlarınızı tespit ederek, önceliklerinize ve yapmak istediklerinize karar vermelisiniz. (20 Nisan – 21 Mayıs)

Yengeç

Kalabalık ortamlar, sosyal etkinlikler ve arkadaşlık ilişkileriniz ön plana çıkmaya başlıyor. Keyif aldığınız konulara vakit ayırabilir, eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Yeni  ortamlara girebilir, farklı insanlar tanıyabilir, geleceğe yönelik hayallerinize yenilerini ekleyebilirsiniz. (20 Nisan – 21 Mayıs)

Aslan

İş ve kariyer hayatınız ön plana çıkmaya başlıyor. Patronlarınızdan ve iş arkadaşlarınızdan güzel destekler alabilir, yeteneklerinizle dikkat çekebilir, önemli kararlarınızı açıklayabilirsiniz. Uzun süredir verdiğiniz emeklerin karşılığını almaya başlıyorsunuz. (20 Nisan – 21 Mayıs)

Başak

Kişisel gelişiminizle ilgili konular ön plana çıkmaya başlıyor. Okumaktan, araştırmaktan keyif alabilir, kariyeriniz için gerekli olan eğitimlere yönelebilirsiniz. Yolculuklar ve seyahatler gündeme gelebilir. Etkileyici konuşmalar yapabilir, inançlarınızla dikkat çekebilirsiniz. (20 Nisan – 21 Mayıs)

Terazi

Sizde iz bırakan olaylar ve eski defterler sık sık aklınıza gelebilir. Korku ve kaygılarınızla yüzleşebilirsiniz. Beklediğiniz paraları almaya yönelik harekete geçebilir, maddi gelirlerinizle ilgilenebilirsiniz. İlişkilerinizde ikramlar ve jestler ön plana çıkacaktır. (20 Nisan – 21 Mayıs)

Akrep

İlişkileriniz ön plana çıkmaya başlıyor. Yeni bir ilişkiye başlayabilir, mevcut ilişkilerinizde keyifli zamanlar geçirebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Danışmanlıklar gündeme gelebilir, önemli ve yetkin kişilerle bir araya gelebilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.  (20 Nisan – 21 Mayıs)

Yay

Günlük işlerinizi ve halletmeniz gereken konuları pratik bir şekilde tamamlayabilir, çalışmaktan keyif alabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstereceğiniz bu süreçte, rutin kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Çalışma hayatınızda hareketli ve keyifli bir dönem başlıyor. (20 Nisan – 21 Mayıs)

Oğlak

Keyif aldığınız konular ön plana çıkmaya başlıyor. Aşk hayatınızda güzel zamanlar geçirebilir, yeni bir ilişkiye başlayabilir, hobilerinize ve eğlenceli aktivitelere zaman ayırabilirsiniz. Kendinizi ve yaratıcı yeteneklerinizi ortaya koyabilir, görünür olmak isteyebilirsiniz. (20 Nisan – 21 Mayıs)

Kova

Evinizle ve ailenizle ilgili konular ön plana çıkmaya başlıyor. Tadilat, dekorasyon gibi işlerinizi gündeme getirebilir, yaşam alanınızı güzelleştirebilirsiniz. Geçmişle ilgili konular sık sık aklınıza gelebilir. Evinizde vakit geçirerek dinlenme ihtiyacı hissedebilirsiniz. (20 Nisan – 21 Mayıs)

Balık

Yakın çevre ilişkileriniz ön plana çıkmaya başlıyor. Uzun süredir görüşmediğiniz insanlarla ve akrabalarınızla iletişime geçebilirsiniz. Beklediğiniz haberleri alabilir, yeni kararlar verebilirsiniz. Düşünce ve fikirleriniz dikkat çekecektir, yolculuklar gündeme gelebilir. (20 Nisan – 21 Mayıs)

 
Toplam blog
: 134
: 2047
Kayıt tarihi
: 24.12.13
 
 

Psikoloji, Ruhsal ve Karma Astroloji, yakından ilgileniyor. Yıldızların rehberliği doğrultusunda ..