Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Haziran '08

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

Güneş ve baba

Güneş ve baba
 

Yaz ayların en güzel günleri bu günler.. Denizlerin yavaş yavaş ısındığı en tatlı güneşli günlerden biri bu günler..

Tüm yıl'ın yorgunluklarını üstümüzden atmamız ve zinde bir şekilde tekrar işlerimize geri dönmemiz için en ideal tatil zamalarımız bu günler..

Tatil, beslenme ihtiyaçlarımız kadar önemli bir ihtiyaç.. Sevdiğimizle, sevdiklerimizle tatili yaşamak dahada güzel ve daha da anlamlı..

İnsanların yaşam süreçlerinde herşeyin paylaşıldıkca güzelleştiği ve anlam kazandığını bilmelidirler.. Hem sevinçleri hemde kederleri paylaşmak..

Zaman zaman insan, yalnızlığı tercih ediyor olsa bile, yalnızlığını kısa sürede tutmasını bilmeli. Özel sebeplerden dolayı yalnız yaşamak zorunda kalabilir insan, ama önemli olan kendini yalnız hissetmemesidir.. Kendinize yakın tutmak istediğiniz ve yaşamınıza rahatsızlık veren insanları yaşamınızdan uzak tutmasını öğrendikten sonra tek başınıza yaşamanız sizi daha da güçlü kılacaktır.. Yalnız yaşayan insan, yaşamış olduğu evinde iletişim araçlarıyla ülke ve Dünya haberlerini medya aracılığıyla takip etmeli, mesai saatlerinde günlük karşılaştığı insanlarla hiç tanımamş olsa bile dıyalog kurup, konuşmalı.. Sorunlu bir kişinin sorunlarına çözüm bulmak için içten yardımcı olmalı, karşılık beklemeden.. Yolda karşılaştığı annesi veya babasının kolundaki çocukları sevmeli, okşamalı.. İş veya raslantı sonucu karşısına çıkan farklı din inanışına sahip olan insanları da değerli bulmalı...

Eğer bunları yapıyor ve destekliyorsanız, yalnız yaşamış olsanız bile yalnız sayılmazsınız..

Ama özel yaşamınıza indirgediğinizde, tatilinizi eşiniz veya varsa çocuklarınızla birlikte yapmayı yeğlersiniz.. Hele bugünkü özel günde "babacığım" kelimesini duymak istersiniz..

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..