Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Haziran '15

 
Kategori
TV Programları
 

Güneşin Kızları başarısı!

Bu haftanın rating sıralamasında farkını ortaya koyan Güneşin Kızları, kendi alanının lideri olmuştur. Bu başarının ilk bölümü ile itibariyle sağlanarak en büyük faktörü neydi? Kesinlikle senaryosunun mükemmelliği birinci planda olurken, en önemli özelliği merak uyandırıcı olmasıdır. Gizemli ve sırlarla dolu olaylarıyla insanları her saniye sonrasında ne yaşanacağı merak ettirilip, sürükleyicilik sunmaktadır. Emre Kınay'ın, kendisini nadir üstlendiği kötü, hemde as karakteri olan Haluk, ile harika performansı kesinlikle kendi farkını ayrıca hissetirmiştir. Güneşin Kızları izle genç oyuncuların her birinde çift olarak Berk atan ve Burcu Özberk'in, ise sosyal medya da çift fenomen karakteri olma yolunda ilerlemeye devam ediyorlar.

Güneşin Kızları Rating sonuçlarında; Rating %6.11, Share %18.46, ile total'de oran ile 2. sırada tamamlamıştır.  İkinci bölümü ise sosyal medya da teorik fikirler havada uçuşurken, son zamanlarda gözlemlediğimiz, seyirciler arasında koordine olarak mesaj yağmuruna tutulmuştur. 

Güneşin Kızları Gelecek Hafta neler yaşanacak?

Savaş, dayısının taktığı kolyeyi Nazlı'nın, boynunda gördüğünde deliye dönecektir. Kolye'nin sırrını düşünürken, aslında onun kayıp olan eski sevgilisine ait olduğu ortaya çıkacaktır. Bu kolye Haluk'un, teknesinde ne arıyordu? Melisa'yı, herkesin Savaş, öldürdüğünü sanarken yoksa Haluk'un, bu iş'te bir parmağı mı vardı?

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..