Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Mart '16

 
Kategori
TV Programları
 

Güneşin Kızları'nı bitiren Kanal D'nin ''Tatlı İntikam''ı geliyor!

Güneşin Kızları'nı bitiren Kanal D'nin ''Tatlı İntikam''ı geliyor!
 

Kanal D'nin son dönemlerde cumartesi ve pazar günleri konusunda ciddi sıkıntılar yaşadığını biliyoruz. Cumartesi günleri yayınlanan ve yapımın aldığı dozunda bırakma kararı ile sona eren Güllerin Savaşı'ndan sonra buraya Güneşin Kızları dizisini koyan ve genç kitleyi arkasına almayı isteyen Kanal D'nin bu hamlesi tutmamış ve dizinin bu hafta sonu yayınlanacak olan bölümü ile sona ermesine karar verilmişti.

Hayranlarının ciddi tepkisine ve eleştirisine rağmen bu kararında direten kanal, bu diretmesinin noktasını koyan hamleyi bu gece yaptı. Bir süredir ekranlarda reklamı dönen ve başrollerinde Furkan Andıç ve Leyla Lydia Tuğutlu gibi isimlerin olduğu Tatlı İntikam dizisinin yayınlanacağı tarih sonunda belli oldu. Kanal D sona erdirilmesini istediği Güneşin Kızları'nın ardından boş kalacak olan cumartesi gününe Tatlı İntikam dizisi yerleştirildi.

Furkan Andıç, Leyla Lydia Tuğutlu ve Can Nergis gibi isimlerin yer aldığı Tatlı İntikam dizisi 26 Mart Cumartesi akşamı yayın hayatına başlıyor.

Kendi adıma biraz Çilek Kokusu tarzı bir dizinin kokusunu aldım. Ama bilindiği üzere Çilek Kokusu çok uzun ömürlü olmadı. Ben Tatlı İntikam'ın da çok uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum.

İnşallah yanılırım.

Tatlı İntikam dizisine bol şans dilerken, Güneşin Kızları sevenlerine de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

ANIL KOLDAŞ

NOT : Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..