Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Mayıs '13

 
Kategori
Güncel
 

Güvercinlerin 1 Mayıs Bayramı kutlu olsun

Güvercinlerin 1 Mayıs Bayramı kutlu olsun
 

Bu sene işçiler 1 Mayıs'ı Taksim de kutlayamadılar. Hükümet Taksim deki inşaatı gerekçe göstererek 1 Mayıs kutlamalarını engelledi. Hem de ne engelleme. Taksim'e girmek isteyen yabancı güçleri ( işçi sınıfını ) öyle bir püskürttüki; eminim bu şanlı Taksim savunması tarihe geçecektir. Sadece güvercinlerin Taksim'e girmelerine izin verildi. Bence güvercinlere de izin verilmemeliydi. Çünkü bu durum hükümetin şanlı 1 Mayıs zaferine gölge düşürmüştür.

Bu 1 Mayıs meydan savaşında yenilen ve büyük kayıp veren işçi sınıfı ve önderleri güvercin kardeşlerinden ders alsınlar. Ben derim ki; işçi sınıfının önderleri güvercin kardeşlerinden, güvenlik güçlerini atlatarak alana nasıl girilir, girildikten sonra 1 Mayıs sessizce nasıl kutlanır öğrensinler.

Yine de güvenlik güçleri gazla, jobla, tazyikli su ile saldıracak olursa gagalarında taş taşıyarak o taşları polislere fırlatarak kendilerini koruyan güvercinlerden ders alsınlar. Şayet mermileri biterse ( gagalarında ki taşlar ) B planı olarak güvenlik güçlerinin üzerlerine nasıl pislenir, işçi sınıfının sadık kardeşleri olan güvercinler işçi kardeşlerine anlatsınlar. Hem böylece güvenlik güçlerinin başlarına güvercin kuşu ( b.......ku) konmuş olur. Güvenlik güçleri de bu işten kazançlı çıkarlar. Böylece bozulan psikolojileri birazcık olsun düzelmiş olur. Biliyorsunuz başa düşen güvercin pisliği insana şans getirir ,  bolluk bereket getirir.

 İşçi sınıfının sadık dostları olan güvercinler 1 Mayıs işçi bayramını Taksim'de coşkulu bir şekilde kutlayarak işçi sınıfının intikamını almıştır. İşçi sınıfının sadık dostları olan güvercin kardeşlerime selam olsun.

Son Söz: Güvercinler ( kuşlar ) sınır tanımaz.  

 
Toplam blog
: 104
: 478
Kayıt tarihi
: 31.01.07
 
 

Antalya'da yaşıyorum. İki yıl öğretmenlik yaptım, şu anda müteahhitlik yapıyorum. Aslen Kayserili..