Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Ağustos '16

 
Kategori
Güncel
 

Hakan Şükür'e gözaltı kararı! Mal varlıklarına el konuldu!

Hakan Şükür'e gözaltı kararı! Mal varlıklarına el konuldu!
 

Ne oldum demeyecek, ne olacağım diyeceksin!

Bir zamanlar kraldı…

Şimdi hakkında gözaltı kararı bulunan bir terörist(!)

Kimden mi bahsediyorum?

Bir zamanlar yeşil sahaların kralı, ülkenin en gözde sporcusu, Fetullah Gülen hayranı, AKP milletvekili Hakan Şükür’den!

Şike operasyonu sırasında, operasyona en büyük desteği veren Galatasaray, Hakan Şükür’ün takım içindeki cemaatçi yapılanmasına nasıl göz yumduysa, Fenerbahçe’ye yapılan operasyona da o denli destek verdi.

Peki, Hakan Şükür’e gözaltı verenler, o dönemin oyuncuları ve yöneticilerine de uzanabilecekler mi?

Özellikle ‘şike’ soruşturması dönemi yöneticilerine?

Hatırlarsanız, “Bu yangın benzinle sönmez ”diye cemaatin borusunu öttürenler, bu gün yapılan operasyonlar karşısında seslerini soluklarını çıkartmıyorlar.

Biz gelelim FETÖ terör örgütü üyelerinden Hakan Şükür’e:

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ soruşturması kapsamında Hakan Şükür ile Sakarya'da müteahhitlik yapan babası Selmet Şükür hakkında gözaltı kararı verdi.

Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Hakan Şükür ile babası Selmet Şükür'e ait Adapazarı ve İstanbul'da bulunan evlerde arama yapıldı. Selmet Şükür yapılan aramalara rağmen bulunamadı. Savcılık, Hakan Şükür ile Selmet Şükür hakkında res'en yakalama kararı aldı.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı, Hakan Şükür ve babası Selmet Şükür'ün FETÖ'ye finansal destek sağladıklarını belirledi.

Peki, Hakan Şükür ve babası bu desteği sağlarken, Galatasaray’ın o dönem yöneticileri destek sağlamadı mı?

Olayın detayına gelince; Savcılığın başvurusunu inceleyen Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, Hakan Şükür ve babası Selmet Şükür'ün taşınmazlarına, kara ulaşım araçlarına, banka veya diğer mali kurumlardaki hesaplarına, gerçek veya tüzel kişiler nezdinde ki her türlü hak ve alacaklarına, uhdelerinde bulunan kıymetli evraklara, şirketlerdeki ortaklık paylarına, kiralık kasa mevcutlarına ve diğer mal varlığı değerlerine el konulmasına karar verdi.

Mahkemenin kararı tapu müdürlükleri, emniyet müdürlüğüne ve vergi dairelerine gün içerisinde tebliğ edildi.

Hakan Şükür'ün, Adapazarı şehir merkezinde, Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Sakarya Grup Başkanlığı'na bağlı vergi müfettişleri tarafından FETÖ soruşturması tarafından kapatılan bir dershanesinin de bulunduğu belirlendi. Hakan ve babası Selmet Şükür'ün tüm mal varlıklarının değerinin yaklaşık 200 milyon lira civarında olduğu ifade ediliyor.

FETÖ'nün darbe girişimine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Hakan Şükür'ün babası Sermet Şükür gözaltına alındı.

Hakan Şükür ise kaçtı!

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..