Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ağustos '13

 
Kategori
Futbol
 

Hakemlerimiz

Daha ligin 2. haftasındayız ve hakemlerimiz yine maşallah maçların önüne geçmeyi başarıyorlar. G.Antep-Antalyaspor maçında maçın son dakikasında yaşananları biliyorsunuz. Antalyasporlu futbolcu Serdar'ın boğazına sarılıyor, çizgideki hakem acaba sadece çizgiye mi bakıyordu ki orada olan biteni göremiyor. Maçın hakemi yerde numara yapan Antalyasporlu futbolcuya aldanarak kırmızı kartını çıkarıyor ve penaltı noktasını gösteriyor. Daha sonra olayı görmeden çözmeye çalışan çizgi hakemi penaltıyı iptal ettiriyor. Peki Serdar'ın kırmızı kartı ne olacak.

Fenerbahçe ilk hafta Konya'da 1-0 öndeyken Emenike'ye yapılan hareketin karşılığı penaltı olması gerekirken hakem devam diyor ve maç ilk yarıda 3-0 olacak ve Konyasporlular ikinci devrede farkın açılmasını engellemek için mücadele edecekken oyuna ortak oluyorlar ve Fenerbahçe 3 puan kaybediyor. Bu sefer evinde Eskişehirspor ile oynarken Webo ceza sahası içinde soldan gelen ortaya uçarak kafa vurmak istiyor ama rakibi arkasından itiyor hakemin kararı yine devam. Maçın ikinci yarısında skor 1-0 Fenerbahçe lehine iken Eskişehirspor soldan korner atışı kazanıyor. Kullanılan köşe vuruşunda kafa vurmak için çıkan Alper topa vuramıyor arkadaki Necati topa vuruyor ve top kaleye değil auta giderken arkası dönük vaziyetteki Alper'in koluna çarpıyor ve hakem penaltı noktasını gösteriyor. Ama haksız penaltıyı Mert kurtarıyor ve hakem kardeşimiz yırtıyor.

Dün akşam oynanan Bursaspor-G.Saray maçında Burak rakibine dirsek atıyor ve h'kem sadece faul veriyor bırakın kırmızıyı sarı kartına bile başvurmuyor. Oyundan atılması gereken Burak'ın attığı gol ile 1-0'lık üstünlük sağlıyor. Maçın son dakikasında Gökhan Zan ceza sahsı içinde çizgi hakeminin gözünün önünde Batallayı yaka paça yere indiriyor ve hakemin kararı devam.

Fenerbahçeli olduğu iddia edilen medya bunları es geçerken Fenerbahçe ligin 2. haftasında 3 puan kayıp Galatasaray ise 1 puan fazla ile yola devam ediyorlar. Takdir kamuoyunun.

 
Toplam blog
: 227
: 240
Kayıt tarihi
: 01.02.09
 
 

1972 Antalya doğumluyum. Elektronik Teknikeri olarak bir tekstil fabrikasında çalışıyorum. Evli v..