Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ağustos '13

 
Kategori
Futbol
 

Savaşan takım, muhteşem taraftar

Savaşan takım, muhteşem taraftar
 

kskmedya


111 gün aradan sonra Karşıyaka taraftarıyla buluştu. Rakip geçen hafta Orduspor'a farklı mağlup olan Adanaspor'du. Yakından tanıdığımız Tiago ile kadrosunu güçlendiren Adanaspor karşısında 1-0 kazanarak 4 puana yükseldik.
 
Urfa'da kazanılan bir puanın daha da değerlenmesi için Adana karşısında üç puan kazanmak çok önemliydi. Sahada ise kazanmaya inanmış, mücadele eden, savaşan bir Karşıyaka vardı. Orta sahada yapılan pres sonucu kazanılan topu başarılı bir kontra atak ile filelerle buluşturmayı başardı. Golün dışında da değerlendirilemeyen 3-4 net pozisyon vardı. Kaleci Bicik ise iki önemli pozisyonda topun filelerle buluşmasını engelleyerek kalitesini yansıtmaya başladı.
 
Başkan Fatih Diniz ve tüm yönetim kurulu tribünde yerini aldı. Tribünlerde ise yaklaşık onbin Karşıyakalı vardı. Maç boyunca hiç susmadan takıma destek oldular. Özellikle ikinci yarıdaki coşku muhteşemdi. Gol sevinci " Her yer taksim her yer direniş " sloganıyla yaşanırken, saatler 19:23'ü gösterdiğinde Atatürk için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Karşıyaka'lı farkını bir kez daha göstermiş oldu.
 
Artık bu stad mevzusu ciddiyetten yoksun demeçler verilen, siyasi rant ve çekişmelerin oyuncağı oldu. Şuan kullanılan stadlar ömrünü tamamladı. Daha maç gününden bir kaç gün önce Atatürk Stadı kapalı tribünün ahşap tavan kaplamaları tribünlerin üzerine döküldü. Maç esnasında böyle bir hadise yaşansa, Allah korusun can kaybı yaşansa onun vebalini kim öder. Karşıyaka sınırları içerisinde modern bir stad Karşıyaka'nın hakkıdır. Karşıyaka'ya stad yapılana kadar, Karşıyaka tüm maçlarını deplasmanda oynuyor demektir.
 
31 Ağustos Cumartesi Mersin İdmanyurdu ile Mersin'de karşılaşacağız. Mersin'den üç puanla dönme temennisiyle...

http://www.karsiyakahaber.com/tevfik-soylu-yaziyor.html?haber_id=4180

 
Toplam blog
: 161
: 1259
Kayıt tarihi
: 03.05.11
 
 

İzmir Karşıyaka'da yaşıyor Maliye mezunu http://www.karsiyakahaber.com/ yazarı   ..