Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Temmuz '13

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Hastanede saç ekimi

Hastanede saç ekimi
 

Hastanede saç ekimi saç ekimi operasyonlarında çok önemli bir kuraldır. Hastanede saç ekimi yapılması hem hasta hemde ameliyatı yapan ekip için kritik önem taşır.

Hastanede saç ekimi yapılması devlet tarafından zorunlu tutulan bir uygulamadır. Bunun birçok haklı gerekçeleri de vardır. Hastanede yapılan bir saç ekimi ameliyat esnasında oluşabilecek herhangi bir durumda, hastanın güvenliğini sağlamak için kullanılır. Saç ekimi ameliyatlarında aslında çokta fazla risk olmamasına rağmen, ihtimal küçükte olsa çıkabilecek sorunlarda hastaya acil müdahale edilmesi gerekir. Anestezide verilmesinde veya hastanın genetik özelliklerinden kaynaklı sorunlar olabilir. Hastanede saç ekimi bu yönüyle hem hastayı hemde doktoru güvence altına alır.

Hastanede saç ekimi öncesinde gerekli tetkikler yapılır. Hastanın varsa hastalığı tespit edilip, ameliyata uygunluğuna karar verilir. Fakat buna rağmen yüzdelik ihtimali çokta küçük olsa bu risk göz ardı edilmeyip, hastayı hastanede saç ekimi uygulamasına alınması gerekir.

Türkiye'de birçok yerde hastane dışında ameliyatlar gerçekleşmektedir. Bunlar hasta açısından riskli olup bizim tasrif etmediğimiz bir durumdur. Normal şartlar altında hiçbir doktorun bu riski göze almaması gerekir.

Hastanede saç ekimi olan bir hasta konfor açısında da şanslıdır. Ameliyat sonrası hastanede kalması gerekiyorsa son derece temiz ve hijyenik odalarda, konforlu bir gece geçirir. Oda içinde de her türlü konforu düşünülmüş odalarda rahat ve huzurlu bir gece geçirebilir.

Saç ekimi operasyonları başlığımızda da belirttiğimiz gibi hastanede saç ekimi olmaktan ziyade tıp merkezlerinde de devlet tarafında izinli operasyonlardır. Aslında daha net bir şekilde ameliyathanesi olan merkezler saç ekimi için uygundur diyebiliriz.

Saç ektirmeyi düşünüyorsanız eğer, hastane şartlarını ve kesinlikle hastane ortamında saç ekimini tercih etmelisiniz. Saç ekimi fiyatının yanı sıra hastane kalitesine göre de saç ekimi fiyatları belirlenir.

Op Dr Ali Mezdeği

Web http://www.sacekimmerkezi.com

Tel    : 0212  241 3 241

 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..