Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

04 Kasım '09

 
Kategori
Tiyatro
 

HASTASIYIZ (Tiyatro Oyunu) VİDEO İZLE!

HASTASIYIZ (Tiyatro Oyunu) VİDEO İZLE!
 

''Hastasıyız'' oyunundan


Her Tiyatro oyunundan ders alınmalı… VİDEO İZLE!

Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi Bedia Muavvit Tiyatro Salonunda sahne alan ''Haneler'' tiyatro ekibi, gösterileriyle davetlilerden tam not aldı.

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan komedi oyunu ''Haneler'', Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezinde sahneye çıktı.

''Hastasıyız. Komedi Terapi Seansı'' isimli tiyatro oyunu ile Büyükçekmece A.K.M’de seyirciyle buluşan İstanbul Kraliyet Tiyatrosu ekibinden; Ahmet Saraçoğlu, Fuat Doğruluoğlu, Serhar Ernak, Caner Özyurtlu, Barış Başar ve Alper Düzen'in sahne performansı izleyicilerden alkış aldı. Saygın Delibaş ve Fethi Kantarcının yazıp yönettiği komedi oyununda delilikle ve dâhilik arasındaki farklar, esprili diyaloglarla izleyicilere sunuldu.

Hastasıyız adlı oyunun konusu; Bir terapist 4 birbirinden rahatsız hasta ve ruh hastası bir komşu tiplemeleri ile kördüğüme dönen bir terapi..” İki perdelik müzikal komedi olan “Hastasıyız”; muayenehanesine gelen 4 hastanın sorunlarını çözmeye çalışırken kendisi kördüğüm olan bir psikologun düştüğü birbirinden komik durumları konu alıyor. Bu oyunu izleyenler kahkahalarına engel olamadı. Kısaca izleyen herkes “Hastasıyız”ın Hastası oldu.

İş hayatında çalışanların psikolojik dengelerinin sarsıldığını dile getiren Başkan Dr. Hasan Akgün “Bu komedi oyununda güncel konular ele alınmış ve iş hayatında çalışan kişilerin psikolojik dengelerinin sarsıldığını ve bu dengelerin tekrar yerine getirilmesi hususunda mutlaka yardım almaları gerektiği mizahi bir şekilde gözler önüne sergilenmiş. Tiyatro oyunlarının da ister komedi olsun, ister drama olsun, yani konuları ne olursa olsun mutlaka her oyundan ders alınmalı” şeklinde konuştu.

Bu oyun kaçmaz. Yakalayın... :)

VİDEO İZLE!

Fotoğraflar için; Büyükçekmece Belediyesi Başkanlığına teşekkür ederim..

''Melekler yüreğinizden öpsün''

Sabiha Rana

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..