Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Mart '09

 
Kategori
Projeler
 

Havacılara, arama kurtarma ekiplerine bir önerim var

İki gündür ülkemizde yaşanan BBP BAŞKANI Muhsin Yazıcıoğlu ve ekibinin ve daha öncede depremlerde yaşadığımız, insanlarımızın bulunamaması olayı hepimizin yürüğini yakıyor. Umarım bugün kazazedelere sağsalim ulaşılabilir. Bu türden olaylardan sonra benim aklıma neden ulaşmada zorluklar yaşandığı ve pratikte ne yaşanabileceği geliyor. 1999 depreminden beri ailece düşündüğümüz bir şey var.

Bu öneri hangi koşullarda olursa olsun sinyal verebilecek bir kol saati geliştirilmesi. Maliyeti ne olur bilmiyorum. Herkes tarafından alınabilir mi bilmiyorum. Ancak çok yüreğimizi yakan bu gibi olayların olmasındansa, bu tarz bir saatin kişi tarafından taşınması ve en kısa zamanda bulunabilmeleri iyi olmaz mıydı.

Bu hayatımızı ve canlarımızı kurtarabilecek bir öneriyse eğer lütfen yetkililer, etkililer ilgilensinler. Nelere paralar harcanmıyor ki. Bir takım lüxslerimizden vazgeçip bu türden insan hayatını kurtaracak projeler geliştirelim.

İyi niyetle arama çalışmalarına katılan tüm insanlarımız kutluyor, bugün bir sonuca ulaşıp herkesi sağsalim kurtarmalarını yürekten diliyorum.

 
Toplam blog
: 35
: 1336
Kayıt tarihi
: 23.08.08
 
 

RESİM ÖĞRETMENİ Emekli resim öğretmeniyim. Kendi atölyemde öğrencilerimle resim çalışmalarıma devam ..