Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Nisan '14

 
Kategori
Deneme
 

Hayallerimde kaldın

Hayallerim var gerçek olmasını istediğim. Dileklerim var tutmasını beklediğim. Işığın vurduğu bedenimin gölgesi gibi karanlık kalan ve içimde olan, dışarıya vurmayan duygularım var sana karşı.

Boncuk boncuk gözyaşlarım süzülürken yanağıma gecenin karanlığında, her bir boncuk damlada sana olan sevdam akıyor. Ruhum ağlarken durmadan gözlerim direniyor akmasına ama yine de durduramıyorum akan yaşları. Susuyor ağzım dilim, duyulmak için. Aşk şarkıları söyleyesim var bağıra çağıra. Sevdam nasıl bir günah işledi ki bitmeyen bir ödetmelerde direniyor. Hangi olmayan sevdaya ihanet etti ki hayal ettiğim sevdam bir türlü gelmiyor. Gözyaşlarım bile yorulmuşken sevdamın yorulmuşluğuyla harmanlanıyor yalnızlığım hayallerimin içinde. Ay tüm heybetiyle doğarken dağların ardından kaybettiğimi anlıyor, sevdamın uzaklaştğını hissediyorum. Belki benim de hatalarım vardır bilmediğim. Mesela konuşamadığım, söylemek istediklerimi söyleyemediğim, hayatına ancak hayallerimde girebildiğim ve ordan da çıkamadığım gibi.

Hayallerle gerçek arasında sıkışıp kalan sevdam var. Hayallerden çıkıp gerçek olmasını istediğim sevdam. Senin bir hayal olarak değil, gerçek bir sevda olarak hayatıma girmeni isterdim.

 
Toplam blog
: 37
: 433
Kayıt tarihi
: 30.07.10
 
 

Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü mezunuyum.  2006 yılından itibaren memur olarak görev yapmakt..