Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Ocak '14

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Hayat ve zorlukları

Evet yine bir final haftası o zaman hazırlansın kahveler,bütün ders notları dökülsün ortaya ve çalışmaya başlansın.Çoğu öğrenci için zor olur ailenden ve evinden ayrı, başka bir yerde yaşamak.Ama geleceğin için,kariyerin için katlanılması gerekir bu zorluklara.

Hayat zorlaşıyor ve sen bu zor hayatta kendine bir yer bulmak için sürekli bir yarış halinde didiniyorsun.Günler yanından hızlıca geçiyor ama hala bir koşuşturma peşinde gidiyor insanlar bu kötüleşen Dünyada kaybolmamak için.

Biz böyle okumak gelecek sahibi olmak için 20 li yaşları beklerken aslında birçok kişi daha çocuk yaşta başlıyor bu hayatın koşuşturmasına. Sırf insanların kendi keyifleri için çalıştırdıkları,okuması gerekirken ışıklarda peçete sattırılan,oyun oynaması  gerekirken insanların ayakkabıları boyayan ve bu esnada ders çalışan çocuklarda kendi hayatlarını kurtarmak akşam dayak yememek için korkuyla o soğuklarda çalıştırılıyor.O sıraların kıymetini bilmeyen sadece eğlenmeye gelen çocuklar gece gündüz farketmeden her yerde içip dolaşan kişiler eğitimliyken,insanları tartıp kenardada ders çalışan çocuklar nedense insanlar tarafından küçümseniyor ve  kötü olarak nitelendiriliyor.

Hayatta bazı şeylerin değişmesini istiyorsan bu değişime ilk kendinden başlamalısın.İlk sende başlayan bu değişim daha sonra yanındaki insanlara  sonrada çevrendekilere hızla yayılacaktır.Bunun için de yılmadan usanmadan çalışmak lazım.Çalışmalıyız ki şu kötüleşen çevremizde en azından biz gençler olarak ileride hak ettiğimiz yerlerde olalım.Milli kimliğimizle yılmadan bu hayatın zorluklarıyla başa çıkalım.

O zaman yılmadan tekrardan derslere dönüş.Başlasın 2 haftalık final maratonu.

 
Toplam blog
: 6
: 102
Kayıt tarihi
: 23.12.13
 
 

08.03.1993 İstanbul Futbol ve kitap meraklısı... ..