Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ağustos '16

 
Kategori
TV Programları
 

Hayatımın Aşkı'na Seviyor Sevmiyor darbesi!

Hayatımın Aşkı'na Seviyor Sevmiyor darbesi!
 

Eylül ayına koşar adım gittiğimiz, televizyon dünyasının yeni sezona büyük hazırlıklar ile hareket ettiğini görerek yol aldığımız bir dönemden geçiyoruz. Bu dönem içerisinde çıkan her haberi, her sonucu dikkat ile takip etmek ve bu dikkatli takibin sonucunda mantıklı kararlara yol açmak gerekiyor.

Bu dikkat içerikli dönem içerisinde elbette en temel dayanak reyting sonuçları olarak biliniyor. Sabah saatlerinde bir önceki günün reyting sonuçlarının yayınlanması ile ortalık bir anda toz duman olabiliyor. Bu toz duman olma durumuna örnek olarak gösterebileceğimiz bir sonuç hikayesi bu sabah yaşandı.

Yaz sezonu içerisinde en vasat gün olarak kabul edebileceğiniz pazar gününün reyting sıralamasında büyük bir sürpriz yaşandı. Başladığında çarşamba yayınlanan ancak ardından pazar alınan Seviyor Sevmiyor ve Kanal D'nin gençlik dizisi Hayatımın Aşkı arasındaki rekabetin nasıl sonuçlanacağı büyük bir merak ile bekleniyordu. Bu merakı giderecek reyting sonuçları sabah saatlerinde yayınlandı ve bekleninin aksine Seviyor Sevmiyor zirvede yer aldı.

Çarşamba günü yayınlanırken, darbe girişimi yüzünden neredeyse 1 ay boyunca yayınlanmayan Seviyor Sevmiyor'un pazar gününe alınması ''galiba bitiyor.'' şeklinde yorumların yapılmasına neden olmuştu. Bu yorumlar altında 5.bölümü yayınlanan dizi TOTAL grubunda 3.57, AB grubunda 3.50, ABC grubunda ise 3.81 reyting ile günü lider olarak bitirdi. 

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz hafta ilk sırada bitiren Hayatımın Aşkı ise Seviyor Sevmiyor'un bu sürpriz atağı ile bir anda liderlikten düştü. TOTAL grubunda 2.28 reyting ile 6., AB grubunda 2.33 reyting ile 4. ve ABC grubunda 2.35 reyting ile 5.olan yapımın bu sonuçları alması geçtiğimiz hafta olumluya dönen durumun yeniden olumsuz döndüğü yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Bu kadar uzun bir aranın ardından hem de günü değişmişken böyle reytingler alabilen Seviyor Sevmiyor ekibi yürekten tebrik ediyorum. Bu kadar olumsuzluktan zirve çıkarmak kolay bir iş değil çünkü.

 

ANIL KOLDAŞ

 

NOT: Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..