Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ağustos '16

 
Kategori
TV Programları
 

Siyah Beyaz'daki senaryo krizi büyüyor!

Siyah Beyaz'daki senaryo krizi büyüyor!
 

Eylül ayı içerisinde başlaması beklenen hatta kimi kanalların 29 Ağustos tarihinde başlatmayı bile düşündüğü yeni sezon için gerçekleştirilen hamlelerin haberlerini sık sık sizlerle paylaşıyorum. Bu haberlerin büyük çoğunluğu doğru atılmak istenen adımları içerirken, geri kalan minnak kısmı ise yanlışlıklar içeren durumları ifade ediyordu. 

Bildiğiniz üzere 17 Haziran tarihinde yazdığım yazıda Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün başrollerini paylaşacağı ve Ay Yapım'ın yapımcılığını yaptığı bir dizinin hazırlıklarının olduğunu ifade etmiştim. O tarihten beri dizinin hikayesinin nasıl şekilleneceğini konusunda çeşitli tartışmalar söz konusu idi.  Bu tartışmaların alevlenmesini sağlayacak bir haber ise hikaye konusunda bir türlü karar verilememiş olmasıydı. Gelen haberlere göre ; hikayenin netleşmesi için yapılan çabalara rağmen senaryonun sürekli değiştirilmesi gündeme geliyordu.

Bu şekilde gündeme gelen haberlerin bitmesi ve senaryonun son halinin netleştirilmesi beklenirken, yeni bir değişiklik haberi daha geldi. Senaryo krizinin hala sürmesi, Ağustos ayının sonuna gelinmesine rağmen ortada net bir hikayenin olmaması gibi sorunlar yüzünden dizinin başlangıç tarihinin sarkması gündeme gelebilir.

Benzer bir sarkma ve senaryo konusunda netleştirmeme durumu yaşayan Gecenin Kraliçesi'nin yaşamış olduğu sıkıntılar ve ekranlara erkenden veda etmesi durumunu dikkate aldığımızda benzeri bir durumun bu yapım için de geçerli olabileceğini tahmin edebiliriz.

Başrollerindeki isimleri, yapım şirketi ve vaat etmiş olduklarının hesaba kattığımızda yılın en dikkat çekici yapımı olması beklenirken, bir türlü başlamayan ya da başlasa da bekleneni veremeyen bir durum ile karşılaşılırsa ortalık karışır gibi duruyor.

Nasıl bir hikaye oluşturulacağını ve nelere mal olacağını ilerleyen günlerde göreceğiz.

ANIL KOLDAŞ

NOT: Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..