Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

AYFER AYTAÇ GAZETECİ YAZAR

http://blog.milliyet.com.tr/ayferaytac

17 Nisan '19

 
Kategori
Güncel
 

Helal Olsun

Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı...
İstanbul'un genç belediye başkanı mazbatasını aldı. Böylece seçim maratonundaki bayrak yarışını kazanmış oldu. Devir teslim yapıldıktan sonra makamı devralacak, Hakk'ın izni ile başkanlık görevine başlayacak. Kendimize yakışanı yapalım. Nasip böyleymiş, diyelim. Hakkını aldı, helal edelim. Yeni başkana başarılar dileyelim.
 
Türkiye'mizin güzidesi, dünyamızın en güzel şehri İstanbul'umuzun yeni başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul'a ve vatana millete hayırlı mübarek olsun.
 
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ayrıca tebrik ediyorum. Yılmadı, uyumadı, hiç yerinde durmadı, hakkın aradı ve efendice aldı. Halkın çoğunluğunun da dediği gibi ülkemde demokrasi kazandı. Yüksek Seçim Kurulu adil olanı yaptı. Bugün ekranlarda demokrasinin bayramı vardı. 
 
Şimdiden sonrası halktan yana, haktan yana taraflı olup İstanbul'a ve İstanbullulara en güzel hizmeti vermektir. 
 
Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu her konuşmasında çok sözler verdi; sevgi sözcükleriyle, herkesi kucaklayacağını söyledi. Umarım sözünü tutan olur. Zira 16 milyon insanı memnun etmek çok zordur. 
 
Belediyeler şüphesiz halkın yerleridir. Belediye başkanları halkın, yönetme adına kendi seçtiklerine emanet ettikleri yerlerdir. Belediyeler genellikle halkın hakkıyla idare edildiğinden her bir alanında bölgesindeki her vatandaşın hakkı hukuku vardır. Bu sebepledir ki kimselere sittin sene yar ve mülk olmamıştır. Olmazda! Başkanlıklar, sorumluluğu ağır makamlardır. Bu sorumluluğun üstesinden haktan ayrılmayarak gelinir.
 
AKP, CHP ve diğer öteki partiler, partililer. Hepiniz, hepimiz bu vatanın evlatlarıyız. Genç beyinlerin bir yerlere gelmesi gururumuz olmalı, çalışmalarına destekle yardımcı olmamız gerekir. Ülkemiz güzel günlere birliktelikle erişir. Bu birlikteliğe "Herkesi kucaklayacağım." diyerek Ekrem İmamoğlu ilk adımı attı. İnşallah tüm gençlere örnek olur, kendilerine ve birlikte çalışacağı mesai arkadaşlarına başarılar diliyorum. 
 
Ayfer AYTAÇ 
ayferaytac.com
 
Toplam blog
: 622
: 205
Kayıt tarihi
: 08.12.14
 
 

Gazeteci-yazar ..