Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Ekim '07

 
Kategori
Haber
 

Hepimiz Mehmetçiğiz!!!

Hepimiz Mehmetçiğiz!!!
 

Nasıl yazılır bu yazı? Ne denir dağlanmış yüreklere, nasıl su serpilir henüz kor halindeki kalplere! Ben hissediyorum diyen ne kadar hissedebilir ki? Dilime dizilen lanetler neye yetebilir, neyi değiştirebilir ya da hangi fidanı yeniden yeşertebilir ki?

"Babam nerede anne?" sorusuna kaç bin yıl sonra bir anne yüreğinin kanamasını önleyerek cevap verebilir ki? O bayrakla sarılı olarak yolculuğa çıkma şerefine nail oldu. Üzülmemelisin, çünkü baban çok yüce bir yerde ve o seçilmişler arasında. Şimdi acımız derin, gözyaşlarımız durmamacasına akıyor ama bu işin öbür tarafı da var yavrum! Ve o adlarını bile andığımda dilimi kirleten zavallılar asıl ordan korkmalı!!!

Bu vatan nasıl kuruldu ve nasıl kırmızı oldu bu bayrak? Bilmiyorlar mı sanırsın?Öyle kolay mı vatan denen bu toprakları terk etmek? Öyle kolay mı Allahın belası dağ hayvanlarına teslim etmek? Ne sanıyorlar ki? "Size ölmeyi emrediyorum" dediğinde büyük komutan, düşünmeden akmamış mıydı sel olup kanlar ve Çanakkale geçilebilmiş miydi?

Tarihe bakın! Biz Osmanlı torunuyuz ve hepimizin babası Mehmetçik, hepimizin oğlu şehit, HEPİMİZ MEHMETÇİĞİZ!!!

 
Toplam blog
: 10
: 806
Kayıt tarihi
: 08.09.07
 
 

1983 doğumluyum. 2005 yılından beri istanbuldayım, çalışıyorum. İstanbul'a aşığım, vapurla işe gitme..