Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Ekim '07

 
Kategori
Haber
 

15 vatan evladı daha gitti..!

15 vatan evladı daha gitti..!
 

C.tesi gününden beri bizim ufaklığın bir ateş problemi var. Emre' nin ateşi ara ara yükseliyor; biz de düşürmek için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Eşim hafta sonunun ve daha önceki ayların verdiği derin yorğunlukla şu an kendinden geçmiş bir şekilde kanepede uyuyor. Emre' nin yatağına gidip, üzerinden attığı battaniyesini tekrar örterken 15 vatan evladı aklıma düşüyor.

Kimbilir kimi için 21, kimi için 22 sene önce onların da babaları benim gibi gelip üzerlerini örttüler. Sevgiyle saçlarını okşadılar. Kimbilir onların da en mutlu oldukları an benim gibi evladını alıp göğsüne bastırdığı ve onların o masum çocuksu nefes alış verişlerini hissettiği anlardı.

İnsan sahip olunca bir evlat yetişmenin ne denli zor ve ne denli fedakarlık gerektiren birşey olduğunu daha iyi anlıyor. Biz daha bunun 9. ayındayız. Bunu bir de 20 sene olarak düşünün. Kimbilir daha arkada bizi bekleyen daha nice zorluklar ve fedakarlıklar var. Derken binbir zahmetle yetiştirdiğiniz gözbebekleriniz kahpece alınıyor elinizden.

Arkasında kimin veya kimlerin olduğu ya bilinmeyen veya bilinip de dillendirilemeyen bu hain savaşta 15 vatan evladı daha aramızdan ayrılıp, HAKK' ın rahmetine ulaştı. Böyle mübarek bir ayda şehit olmak gibi bir yüksek mertebeye erişseler bile içimizde derin bir hüzün biraktılar.

"Ey şehit oğlu şehit isteme benden makber,
Bak ağuşunu açmış duruyor PEYGAMBER"

Sevgili Mehmet Akif' in dediği gibi Sevgili Peygamberimiz kucağını açmış sizleri bekliyor; toprağınız bol, mekanınız CENNET olsun. Siz şu an aramızda olmasanız da biliyorum bizlerle beraberseniz. Çünkü Yüce MEVLA' nın dediği gibi:

"ALLAH yolunda şehit olanlara ölü demeyin. Onlar diridirler. Ancak siz göremezsiniz."

Sizlerin de KADİR GECE' niz mübarek olsun. Biz siz hayattayken bu güzel vatanı sizlere emanet etmiştik. Şimdi biz de sizleri YARADA' na emanet ediyoruz....!!
 
Toplam blog
: 410
: 3283
Kayıt tarihi
: 13.04.06
 
 

Bilgisayar, elektronik, internet alanındaki son gelişmeler. Tüketici elektroniğindeki trendler. Otom..