Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Mayıs '19

 
Kategori
Kadın Modası
 

Her Daim Şık

Her zaman şık ve bakımlı olmak her kadının isteği. Kimileri bunu başarırken, kimileri de nasıl şık, bakımlı ve tarzlarına uygun bir stil yakalayabilecekleri konusunda hala kararsızlar.

Hep diyorum, kadın dediğin kadın gibi olmalı. Her daim kişisel temizliğine özen gösterip, girdiği ortama uygun giyinen, makyajı saçı ve aksesuarları ile kendi tarzında olmalı bir kadın. 

Peki şık olmanın püf noktalarından ne kadar haberdarız?

Her daim şıklık için birkaç ipucu vermek gerekirse;

Çok fazla grafik ve logolu kıyafetlerden uzak durun. Çünkü çok büyük logolu ve grafiği kuvvetli ürünler zamansız ya da klasik değil, rahat bir görünüme kavuşma eğiliminde olduğunuzu gösterir. Şıklık her zaman sadelikten geçer.

Şık olmak için satın alacağınız ürün için banka kredisine başvurmanıza gerek yok, sadece satın alacağınız ürünün ucuz görünmediğinden emin olun. 

Size çok büyük ya da küçük gelen kıyafetlerle şık görünmeniz mümkün değil. Mutlaka ölçüleri tam olarak bedeninize uygun olan giysileri ve ayakkabıları tercih edin.

Kıyafetinize mutlaka saat ekleyin. Saat şıklığı ve zamansızlığı temsil eder ve giyimi tamamlayan en güzel parçalardan biridir. Muhteşem görünümünüze kocaman bir artı katar. 

Gardırobunuza temel bir vizyon ve şıklık katmanın bir başka yolu da ikinci el kıyafet dükkanlarını gezmektir. İkinci el kıyafet dükkanlarında zamansız, her daim şık, farklı, klasik ve kimsede olmayan harika parçalara rastlayabilirsiniz. Bu dükkanlardan satın alacağınız ürünler belki son moda olmayacaktır ama kesinlikle gardırobunuzun sihirli parçalarını oluşturacaklardır.

Ayrıntılara dikkat edin! Giydiğiniz kıyafetlerin temiz, ütülü, deliksiz ve kötü bir görüntüye sahip olmadıklarından emin olun. 

Aksesuarlara önem verin. Aksesuarlar modanın her daim tamamlayıcısı olmakla birlikte, son yıllarda olmazsa olmazların başında geliyorlar. Biraz dayanıklı, alerji yapmayan, rengini kaybetmeyen ve kişiliğinize en uygun aksesuarları giyiminize mutlaka ekleyin.

Saçlarınızı her zaman gözden geçirin. Çok fazla yapılı saçlar uzun zamandır demode olsa da hiç yapılmamış saçlar da bir o kadar antipatik ve özensiz göründüklerinden dolayı istenmeyen görüntülere yol açıyorlar. Saçlarınızı yıkadıktan sonra mutlaka şekillendirin.

Makyaj yapmaya üşenmeyin.

Son olarak aynanın karşısına geçin ve kendinize bir bütün olarak bakın. Eğer her şey istediğiniz gibiyse şık bir tarzınız var demektir.

www.bukre.co.uk

 
Toplam blog
: 72
: 54
Kayıt tarihi
: 16.01.19
 
 

İskoçya'da Glasgow Metropolitan College/İngilizce eğitimimi tamamladıktan sonra Kanada Akademisi La..