Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Haziran '12

 
Kategori
Kitap
 

Her kitap ayrı bir yolculuk

Her kitap ayrı bir yolculuk
 

Hangisini elinize alsanız ayrı bir yolculuğa çıktığınızı hisseder, kendinizi kelimelerden kurulmuş taş sokaklarda ilerlerken bulursunuz. Kimi zaman yazarla birlikte yolunuzu kaybeder, kimi zaman bir köşe başında duraklar, kimi zaman okuduğunuz karakterlerden biri olur sizde o maceraya atılırsınız.

 
Sürükleyen, öğreten, yaşatan, dilindeki estetikle büyüleyen, yeni fikirler edinmenizi, başka dünyalara yol almanızı sağlayan kitaplardır size tüm bunları yaşatan.
 
Ya çok sevdiğiniz bir yazarın yeni çıkacak kitabını beklemenin verdiği heyecan... O günlerdir beklediğiniz kitabı elinize ilk aldığınız anda hissettiğiniz garip mutluluk... Hani tam bir gezi ya da tatil öncesi duyulan zevk gibi değil midir sizce de? 
 
Yenilenen bir kitap satış noktasının adresini paylaşayım sizinle... www.scala.com.tr ... Mesela Elif Şafak'ın çıkardığı son kitap Şemspare; ki 26 Haziran tarihinden itibaren satın almak mümkün olacak; 9.90 TL'ye satılacakmış. Elif Şafak ve daha nice yazar ile yeni bir yolculuğa çıkmaya hazırlananlara duyurulur. Eğer yolunuz Beyoğlu'na düşerse Hazzopulo Pasjı'na da uğrayabilir, Scala Kitapçı'nın kendi yerinden aldığınız kitabınızla yolculuğa, eski avlunun serin gölgeliğinde bir çay içerek başlayabilirsiniz.
 
 

 

 
Toplam blog
: 47
: 1945
Kayıt tarihi
: 04.08.07
 
 

Eskişehir'de yaşıyorum. Kısa hikayeler yazıyorum. Bir oğlum var.   ..