Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ekim '08

 
Kategori
Futbol
 

Hiç sırası değildi

Hiç sırası değildi
 

Fenerbahçe, son 20-30 yılının en kötü sezonunu geçiriyor. Ligin dibine vurmuş ve 6 haftada sadece 1 puan alabilmiş Kocaelispor’a dahi puan vermesi içten bile değildi.

Taraftarından yönetimine herkes devre arasını sağ-salim çıkarmayı düşünüyor. Bu bekleyiş; ne takıma zaman tanımak ne de sabır göstermek için. Bu bekleyiş; operasyon zamanını kollamaktır. Devre arasına en az kayıpla girmek için dua ediyoruz.

İşte böyle bir ortamda başladı Arsenal ile olan mücadele. Takım kurgusu alışılmıştan çok farklı değil, farklı bir kurgu beklentimiz de olamazdı. Bunu engelleyen en büyük faktör önce Aragones sonra takımdaki eksikler.

İşte bu denli olumsuzların mevcut bulunduğu bir ortamda, Arsenal gibi bir takımla mücadele etmek; inanın hiç de sırası değildi. Chealse olabilirdi, Juventus ya da Inter de olabilirdi ama Liverpool ne kadar olmazsa Arsenal de olmaz. Liverpool ve Arsenal tarzında futbol oynayan takımlar Fenerbahçe’nin oyun sistemine tamamıyla ters. Özellikle sistemimizin ne olduğu belli olmayan bu dönemde.

Bu akşam; bizi koruyabilecek ne kadar manevi olgu varsa hepsine muhtacız. Umarım Liverpool-Beşiktaş maçına dönmez. Belden aşağısı tutmayan bir görüntü çizen takım, ligimizin en zayıf takımlarına bile direnemezken, Arsenal gibi saldırgan bir takımın ataklarına ne kadar karşı koyar bilemiyorum.

“Avrupa maçlarının atmosferi farklı olur.” Evet, doğru ama bu sezon değil.

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 296
: 6335
Kayıt tarihi
: 24.09.08
 
 

Bankacılığın stres ve yoğunluğundan fırsat buldukça, okumaya ve düşüncelerimi burada paylaşmaya ç..