Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Temmuz '15

     
    Kategori
    Psikoloji
     

    Hiçbir şey güzel olmayacak

    Hiçbir şey güzel olmayacak
     

    Yas dolu hayatlarınıza bir kurdele, siyah üzerine siyah renkte...


    Kendinize aksini söyleyip duruyorsunuz. fısıldıyorsunuz benliğinize ya da ne bileyim haykırıyorsunuz herkesin içinde;
    "Her şey çok güzel olacak".

     Buna inanmadığınız an çıldırtıcı bir noktayla kucaklaşacağınızı biliyorum ya da aydınlanacağınızı. Bu sizlere göre değil, bu yaşam koçlarına göre değil. Bu o bestseller kitapları yazan ve "s.ktir et" diyerek yaşamı basitleştirenlere göre değil.
    Bana güvenin, hiçbir şey iyi olmayacak.

    Şu an kazanmaya uğraştığınız okullar ya da okurken orgazm olduğunuz bölümler hiçbir işe yaramayacak-genellikle-. Tazecik yaşlarınızda beş para etmez insanlarla görüşme masalarında ecel terleri döküp vasat bir ücretle çalışacaksınız. Memur olacaksınız, çabaladığınız onca yıl size sadece karanlık ve dip bir umutsuzluk servis edecek.

    Aileniz. İçten içe ve açıkçası dıştan dışa size hükmedecekler. Gölgeleri, istekleri hep üzerinizde olacak. Çoğunuz 30'larında bile onlarla yaşayıp özerkliği ve yeni bir hayatı unutacaklar. Kardeşleriniz çoğunlukla bir halta yaramayacak, sizi en çok onlar yaralayacak. Başarısızlığınızı an ve an isteyen ve gözlemleyen en büyük rakibiniz olacak. Yaşlar ilerledikçe en çok uyum sağlayan ve taşınmaz mal; para edinen çocuk ailenizin göz bebeği olacak. İsterseniz en vefalı siz olun, en zengin siz değilseniz bir hiç olacaksınız.

    Faturalar.. ilk zamanlarda itina ile ödenecek, zamanla birikecek. İlk hevesle alınan o kıyafetler, gömlekler- karton kutulu-, o tatiller, krediler, otomobiller zamanla sonunuz olacak.

    ve evet; aşk.Çabalayıp duracaksınız, seveceksiniz, üzüleceksiniz. Unutup ya da unutulup gideceksiniz. Her unutma derinize bir delik açacak, ruhunuzdaki zımbaları ellerinizle ayırmanın ne kadar acı verici olduğunu tadacaksınız. Öptüğünüz her insanın, seviştiğiniz her bedenin bir gün gideceğine inanacaksınız. Yeteri kadar yakışıklı ve güzel değilseniz,kariyeriniz olsa da paranız yoksa en klişesinden bir bahane ile vazgeçilenler listesine ekleneceksiniz. Bir muhabbet kuşu gibi ağzınızla besleseniz de gidecekler ve üzgünüm sizi hiç anmayacaklar. Bu zamanlarda emek bir hiçtir.

    Aşkla işim yok ben seks adamı-kadınıyım mı diyorsunuz? O zaman seksi arayacaksınız. bulduğunuzda size dokunan herkes birini unutmak için size sığınan bir çöp ruh olduğunu anlayacaksınız 1-2 saat için de olsa.

    Peri masalları yok, hepimiz sevgi ve mutluluk dilenen dünyalılarız ve bulamayacağız.

    Saçları okşanırken titreyen çocuklar, kadınlar, erkekleriz.

    Çok insan üzdünüz, üzdük ve hepsinin çığlığı dünyaya karıştı..

    O nedenle kusura bakmayın, hiçbir şey güzel olmayacak...
     

     
    Toplam blog
    : 1
    : 416
    Kayıt tarihi
    : 29.07.15
     
     

    31 yıl boyunca mutlu olmak ya da mutlu ölmek uğruna adanmış bir hayat.. ne kadar başarmış, ne kad..