Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Aralık '09

 
Kategori
Güncel
 

Hoşgeldin

Yepyeni umutlar, güzel hayaller, her şeyin iyisini düşlemeye başladık. Sanki 31 Aralık’tan 1 Ocak’a geçişte her şey süper olacaktı. Bütün temenniler bu yöndeydi.

Hepimiz böyle değil miyiz, geçmişi iyi kötü arkamıza atarak, yeni bir seneden yeni dileklerde bulunarak, ona umutla bağlanırız.

Değerlendirmeler yapılır yılsonunda, ömrümüzden giden sene ise, hüzünle bize bakarken ya üzülerek ya da sevinerek gider. İyi olurken güzeldi fakat kötü olduğunda benim suçum ne der gibi hızlı bir şekilde gider. Ve o artık anılarda kalır aynı dakikalar önce yapılan yorumlar gibi.

Uzun, koca bir sene dile kolay nasıl geçti kim bilir? Tabiî ki üzüldük, sevindik; belki şanslıydık belki de şansız. Ama öyle veya böyle geçmişti bir sene. Ve bu sene de hüzünler, hayal kırıklıkları, ümitsizlikler, sevinçler, sürprizler, hepsini yaşadık.

Evet, bu yeni gelen seneden de beklentilerimiz olacak. Güzel bir iş isteyeceğiz, gerçek dostlar arayacağız, sadık bir eş dileyeceğiz, kötü geçen durumların düzelmesini umut edeceğiz, ayrılanların barışmasını, iflas edenlerin düzelmesini, sağlıklı günleri, bunun gibi bir sürü dilek dileyeceğiz. Belki olacak belki de olmayacak ama umutları elden bırakmayacağız. Kötü geçen senelere inat yeni doğan bebeğimize iyi bakacağız, o kötü olmayacak biz onu iyi yapacağız. Gittiğinde bile onu tebessümle anıcağız.

Yeni bir sene ve yeşeren yeni umutlar… Dostların birbirlerine aldığı güzel hediyeler… Bu akşam bizde toplanıyoruz sende gel diye devam eden mutlu davetler… Ve mis gibi kokan nefis lezzetler…

Arkası gelmeyen ümitlerle kucaklıyoruz seni. Hoş geldin yeni yıl, hoş geldin hayatımıza. Dilerim gelirken bütün güzellikleri toplayıp gelmişsindir. Dilerim bütün acılar tatlı, yapılan muhabbetler şenlik olur.

Eskiye hüzünlenmeden yeniyi kutlamak ve yapılacak olan hoş sohbetlere ortak olmak için bende dostlarımın yanına gidiyorum.

Dileğim herkesin mutlu olması, savaşların çıkmaması, açlığın-yoksulluğun ortadan kalkmasıdır…

Dileğim herkesin sağlıklı ve huzurlu yaşamasıdır…

Yeni Yılınız Kutlu Olsun… Herkesin Yeni Yılı Kutlu Olsun…

 
Toplam blog
: 23
: 1205
Kayıt tarihi
: 30.04.09
 
 

Gündemi takip eden ve yazmayı seven birisiyim...  ..