Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Kasım '09

 
Kategori
Siyaset
 

Hulki Cevizoğlu parti başkanı mı oluyor?

Hulki Cevizoğlu parti başkanı mı oluyor?
 

Başlığı okuyunca şaşırdınız değil mi?. Başarılı program yapımcısı ve yazar Hulki Cevizoğlu Rahşan Ecevit'in kurmayı planladığı yeni partinin başına getirileceği iddia ediliyor.

Kesinlik kazanmayan bu iddiaya göre gazeteci Hulki Cevizoğlu'nu partiye genel başkan olarak düşünen Rahşan Ecevit, mayıs ayındaki kurultayda genel başkan adayı olarak desteklediği Alemdar Yalçın'ın delegelerin sadece yüzde 5'inin desteğini alması üzerine partiden ayrılmış ve Mithatpaşa Caddesi'nde bir büro açarak faaliyetlerini burada yürütüyordu.

Geçtiğimiz haziran ayında eşinin yasaklı olduğu dönemde kendisinin kurduğu Demokratik Sol Parti (DSP) ile yollarını ayıran 86 yaşındaki Ecevit'in yeni parti çalışmalarında son aşamaya gelindiği bildirildi.

GÖRSEL BASIN

http://www.turkiyeinternette.com/haber/7496-syaset-hulki-cevizoglu-parti-baskani-mi-oluyor.html

YORUM

Vatandaş olarak diyoruz ki;

Keşke bu düzgün adam doğru dürüst bir partinin başına gelse de "demokratik sol" için bir umut ışığı doğsa.. Çünkü Masum Türker'in gelişiyle zaten yok olma seviyesinde olan DSP hepten ortalardan kayboldu.. Zaten Türker'in çok demokrat "SOL" bir kişi olduğu konusunda da ciddi şüpheler olduğu aşikardır.

Sn Cevizoğlu'nu dört gözle bekliyoruz..

Ülkesini seven bir Vatandaş

 
Toplam blog
: 384
: 1684
Kayıt tarihi
: 02.05.09
 
 

Yazmayı, okumayı, paylaşmayı, özgürlüğü seven, "BİLGİ"lenirken, "BİLGİ"lendiren dünya insanıyım. Lai..