Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Mart '17

 
Kategori
TV Programları
 

İçerde'de Kudret Sönmez (Uğur Yücel) ile Celal Duman (Çetin Tekindor) muhteşem buluşması!

İçerde'de Kudret Sönmez (Uğur Yücel) ile Celal Duman (Çetin Tekindor) muhteşem buluşması!
 

İÇERDE’DE BEKLENEN BÜYÜK BULUŞMA GERÇEKLEŞTİ!

Ay Yapım imzalı ekranların fenomen dizisi İçerde’de Celal Baba ve Kudret Sönmez’in sabırsızlıkla beklenen yüzleşmesi dün akşam ekrana geldi.

İki usta oyuncu Çetin Tekindor ve Uğur Yücel’i bir arada izleme keyfini yaşayan ekran başındaki izleyenler diziyi övgü yağmuruna tuttular.

Büyük beğeni toplayan bölümde Kudret’e çalışan Handan’ın sevkiyatının polis baskınına uğraması final sahnesinde Celal ve Kudret’i karşı karşıya getirdi. Kudret’in; Celal’in Handan’a yaptığı oyunu bozması Sarp’ı katil durumuna düşürdü. Celal ve Sarp’ı köşeye sıkıştıran Kudret’in Celal’le olan husumetinin nedenleri büyük bir merakla bekleniyor.

 

TÜM KATEGORİLERDE BİRİNCİ!

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler'in yer aldığı Show TV'nin fenomen dizisi "İçerde"nin dün akşam ekrana gelen bölümü AB’de 12,86 izlenme oranı (rating), 29,32 izlenme payı (share), ABC1 20+'da 12,48 izlenme oranı (rating), 26,82 izlenme payı (share), Total’de ise 9,36 izlenme oranı (rating), 20,99 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi.

SOSYAL MEDYA "YOLUN SONU" DEDİ!

İçerde, dün akşam ekrana gelen heyecan dolu yeni bölümünde #yolunsonu etiketi ile 32.374 tweet atıldı. Twitter'ın Türkiye gündeminde 14 saat 20 dakika, Dünyada ise 5 saat 50 dakika TT listesinde kaldı.

MERT AKLANMAYI BAŞARDI!

24- (2)

Yayınlanan bölümde adeta yolun sonuna gelen Mert, kurduğu zeki planla Yusuf Müdür’ü, Celal'in adamı olmadığına inandırmayı başardı. Celal’in Polis Teşkilatı’ndaki adamı olan Mert, muhbirim dediği Ayşe ile yüzleştirilince yalanı ortaya çıktı.

24- (1)

Yusuf Müdür ve ekibini kaçarak peşinde sürükleyen Mert, onları Celal’in sevkiyat noktasına getirdiğinde kendisini (şimdilik) aklamış oldu.

 

Müdür Yusuf ile Sarp Vodafon Arena'da buluştu :

Sarp, Müdürü Yusuf'un yanına giderken boş tribünlere hayranlıkla baktığı gözden kaçmadı.

içerde sarp

Sarp Müdürü Yusuf ile tribün koltuklarında oturarak konuştular.

Ekran Alıntısı sarp-md.

Dizinin dün akşamki bölümünde ikili, görüşmelerini BJK'nin stadı Vodafone Arena'da yaptılar. Dün akşamki (6 Mart Pazartesi) günü yayınlanan yeni bölümüne Sarp; Yusuf Müdür’e, Celal ve Handan anlaşması ile ilgili gizli bilgileri statta aktardı.

 

Çekimleri Fikret Orman da takip etti!

FİKRET ORMAN

BJK Başkanı Fikret Orman İçerde ekibini ziyaret etti. Orman, statta yapılan çekimler arasında oyuncular ve teknik ekiple bir araya gelerek sohbet etti.

C6gczJ-WUAAwBfr

Dizinin finaline doğru Yusuf Müdür ile Kudret Sönmez Tek karşı karşıya geldi. Celal'in köfteci dükkanında adamları ile toplantı yaparken, Kudret Sönmez heybetle kapıdan içeri girdi. Celal'in bütün adamlar tabancalarını çekti.

 

24- (3)

Bir sandalye çekip masa başına oturan Kudret Sönmez ile ;

24- (5)

Celal Duman arasındaki husumet dolu bakışları gelecekte büyük bir gürültü koparacak gibi duruyor.

24- (4)

Her dakikası soluk soluğa izlenen İçerde’nin yeni bölümü 13 Mart Pazartesi günü saat 20.00’da Show TV’de ekrana gelecek.

 İşte, "İçerde"nin 25. Bölümünden ilk sahne: https://www.youtube.com/watch?v=36H-w5xsQ40

İÇERDE benim keyifle izlediğim dizilerden biri. Mert büyük bir zevkle Sarp'ın bileklerine kelepçeyi taktı, tutukladı. Sarp katil durumuna düştü. Ancak Tahsin'in gerçek ölümü ile önceki videoda çekilen ölüm sahnesi arasında 24 saatlik fark var. Gerçekler otopsi sonunda çıkacak, Sarp da özgürlüğüne kavuşacaktır!

Meraklanmayın!!!

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Kaynak haber ve görseller Persona Sanat Basın Bülteni.

 
 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..