Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

 Nefrete Bulaşmayanlara

 
 
Türklerin Kıyafet Takıntısı

Ama siz düşünür sünüz. Siz 6bin küsür yazı yazarsınız.Bizler ise bir kitap çıkarır sıvışırız. Gerçi ben henüz onuda başaramadım. Şaka bir yana blog çok reklamlı ve mutlaka gözümden kaçtı...Kitaba geçireceğim blog yazılarım olacağı için kaldırdım hepsini. Yorumların fazla olma sebebi o.Şimdide yorumları silmeye geldim..Saygılar..

11 Eylül 2022 23:08
Türklerin Kıyafet Takıntısı

Ben de toplama kampı gibiyim. Üstüme oğluma küçük kalanları giyiyorum genelde. Tek olmazsa olmazım 5 yıldır yelek ve boyunluk. Onların da sebebleri var. Anlamıyorum gerçekten insanlar çok takıntılı. Ben eşofmanla düğüne gitmiş insanım. Bence rahat olunca daha sıradışı oluyorsun. Eski kıyafet giymekten utanmamalı ama eski kafalı diye yerden yere vurmalı kendini insan. Son modern giyinen insan son model arabasından inip sigarasını yerde bin dolar ayakkabısıyla söndürünce ne kadar hoş duruyor dimi? Şalvarını ayağına geçirmiş alışverişe gelen köylü kadına iğreti bakar özenti. İğne iplik yok ki evinde. Ama zeki san ar kendini.

06 Eylül 2022 00:19
Yeniden Dirileceksek Ölmüyoruz

Tüm inançlar da ölüm yok evet. Kimi inançlara göre öldüğün an başka bedene hemen giriyor ve doğuyorsun. Aile de bunun döngüsel olduğuna inananlar bile var. Bazen bu konuda aklım karışıyor. Bir kaç kişi birlikte yaşıyor olabiliriz :))Şaka bir yana çok açık bir konu. Çok şey yazılır

29 Temmuz 2022 23:28
 
Toplam blog
: 0
:
Kayıt tarihi
: 28.04.17
 
 
 
 

 
Nefrete bulaşmayanlara, satılmayan farkındalıklara