Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Lise mezunu ve iki çocuk annesiyim. Hayatı seven, insanları oldukları gibi kabul eden, zengin-fakir, etnik köken vs ayrımı yapmayan, Allah yarattığı için her canlıyı seven biriyim... Psikoloji her zaman ilgimi çekmiştir. Okumayı, gezmeyi, insanları, doğayı, börtü böcek ne varsa doğada  her şeyi seviyorum. Yaşlıları..

Devamı
 
 
Hayal şehir şairi

Sevgili Nurten Hanım, Yahya Kemal'in bu yazınızda şiirinden çok vefasızlığı beni üzdü. Bazı insanlar ne yazık ki; sevgilerine sahip çıkmayı bilmiyorlar. Bu da en çarpıcı örneği, sevgisinin peşinden her şeyi göze alarak giden Celile Hanım'ı tebrik ediyorum. O'nun isteği ''bir yudum sevgi'' idi. Cumhuriyet döneminin en büyük şairlerindendi. Ellerinize sağlık emeğinizden dolayı. Tekrar aramıza hoş geldiniz diyorum. Yıllarca bu sayfalarda buluşmak dileğiyle. Sevgiyle kalın.

11 Ağustos 2011 07:25
Tecavüzcülere bravoo!

Sevgili Selma Hanım, Bu türde eylemler ''cinsel tercih'' değil. Hastalığın kendisidir. Hapishane ve hücreler bu kişileri daha da azgın şekilde geriye iade ediyor...Bunun başka türlü yolu olmalı. Gerçek hasta olanların acilen tedavi edilmesi ve geçmişine inilmesi taraftarıyım. Hiç bir şey sebepsiz değildir. Onlara acı çektirmek bence çözüm getrimez. Yapacağından geri kalmaz bunlar. Bunlarda acıma, insanlık v.s duygular kalmamış. Hayvan gibi hareket ediyorlar. Sevgiler.

02 Ağustos 2011 11:26
Doğru ilişkinin işaretleri nelerdir ?

Yazın çok güzel, yerinde tespitler...Dilerim ilerleyen zaman da yerini kocaman SEVGİLER alarak ÇİÇEKLER AÇSIN...Aradan yıllar geçince bazen doğru zannettiklerinin doğru olmadığı da çıkabiliyor...Ben o yüzden gençlere diyorum ki; ağzınızı değil gözünüzü açın... Sevgiler gönderiyorum kocaman ve kokulu öpücükler...

11 Haziran 2011 16:48
 
Toplam blog
: 0
:
Kayıt tarihi
: 29.09.10
 
 
 
 

 
AFFETMEK VE UNUTMAK, İYİ İNSANLARIN İNTİKAMIDIR!