Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ocak '21

 
Kategori
Kitap
 

İFLAH OLMAZ KİTAP KURTLARINA

   Merhabalar değerli dostlar ve iflah olmaz kitap severler!

Bu kitap kesinlikle tavsiye sıramın en üstünde. Yazar muhteşem anlatımı ile sizleri mest edecek. Kitaplığınızda mutlaka olmalı.

    Başlangıcında yazarın şöyle bir anekdotu var;

"Hayalim, bir gün her insanın sahip olduğu yeteneklerinin farkına varıp kendi mutluluğunun sorumluluğunu eline alması. Çünkü hayatta hiçbir şey çocukluk düşlerini gerçekleştirmekten daha önemli olamaz...."

Alıntılar;

"Camila biliyor musunuz, aslında hayatta başınıza gelenlerin çoğu burasıyla alakalı " diye devam etti parmağıyla başına vurarak. "Kafanızda! Zihnin gücü bizi her geçen gün şaşırtmaya devam ediyor. Düşüncelerinizin yaşadığınız gerçeği ne denli etkilediğini tahmin bile edemezsiniz.

  "Hayatınızda değiştirmek istediğiniz her şeyibir kağıda yazmanızı öneriyorum. En önemnsiz şeyleri de en önemli şeyleri de, her şeyi yazmalısınız. Hiçbir şeyi sansürlemeyin, olur mu?"Claude Dupontel geri geldiğinde listemin uzunluğu karşısında şaşkınlığını belli etmeme nezaketini gösterdi.

  Sevgili Camille,

Problem olan zaman değil. Olsa olsa zihindir. Eğer zamanın bir problem olduğuna kendinizi ikna ederseniz, işte  ozaman problem olur. Aksine bunun için gerekli zamanı yaratmayı başaracağınıza inanırsanız, eminim başarabilirsiniz. Deneyin. Göreceksiniz, beyniniz ona söylediğiniz her şeye inanır.

  Hayat tıpkı bir sıcak hava balonu gibidir. Camille. Eğer yükselmek istiyorsanız, ağırlık yapan her şeyi boşluğa bırakmanız gerekir.

  Bir kadının rutin, sıkıcı hayatından kendini rutinolog olarak tanıtan bir adam yardımıyla çok doğal yöntemlerle sıyrılmasını konu alan muhteşem bir kişisel gelişim kitabı.. Okuyun seveceksiniz, okuyun hayatınızdaki etkisini göreceksiniz.

 Teşekkürler RAPHALLE GIORDANO

https://youtu.be/AFfQl0S8ft0

 
Toplam blog
: 8
: 506
Kayıt tarihi
: 17.11.14
 
 

1982 İstanbul doğumluyum. Liseye kadarki eğitimimi Kırklareli'de tamamladım. Tatil için gittiğim İs..