Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Aralık '17

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Sessiz Çığlık Mağaza Vitrinleri

Sessiz Çığlık Mağaza Vitrinleri
 

Yükseltin sesinizi ... Konuşturun vitrinleri...


  Mağazaların sesidir vitrinler; onlar seslenir tüketiciye, onlar içeri girmeleri için sessiz çığlıklar atarlar. Ne kadar güzelse vitrininiz sesiniz o kadar yüksek demektir.

  Pekçok ülkede yeni yıl vitrinleri için büyük paralar harcanarak,   devasa vitrinler yapılır. Aslında öyle büyük paralar harcamaya gerek te yoktur bir hikayesi olsun vitrininizin, bir sesi olsun yeter. 

  İnsanlar vitrindeki mankenin üstündeki özenle seçilmiş elbiseyi bir an kendi üstlerinde hayal edebiliyorsa işte size sesinizin ilk kelimeleri... Ne diyor vitrin nasıl sesleniyor...a belki de ilk konuşan ogüzelim elbise..

-Heeey nasıl duruyorum  mankene yakışmış mıyım? Sen de de müthiş durabilirim. Çekincelerin mi var? olmasın. O  cansız bir manken sen canlısın emin ol sende daha güzel durabilirim. Hadi dene beni, mutlu et kendini... hadi hadi gir içeri....(belki bu sessiz çığlığı dinler içeri girer, elbiseyi dener ve belki de alırsınız yada belki almazsınız ama inkar etmeyin seslendi size farkettirdi kendini)

 Bir ruhtur vitrin.. sesleniyorum lütfen görselci arkadaşlar vitrini yaparken mağazanızın ruhunu yansıtın...Vitrininiz sesiniz olsun...

 

 

 
Toplam blog
: 8
: 506
Kayıt tarihi
: 17.11.14
 
 

1982 İstanbul doğumluyum. Liseye kadarki eğitimimi Kırklareli'de tamamladım. Tatil için gittiğim İs..