Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Mayıs '17

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

İlahi düzen ve kainat

İlahi düzen ve kainat
 

YAŞAM VE ÖLÜM HAKKINDA HİÇ BİLMEDİKLERİNİZ
 
Size bundan 54 yıl önce yazılmış ama yeni okuyabildiğimiz bir kitaptan söz etmek istiyorum. Bu kitap bu kadar süre bir banka kasasında saklanarak 3 kişiye zimmetlenmiş ve ancak bundan kısa bir süre önce basılmıştır.
 
Bu kitap çalışması Önder isimli yüce bir ruh tarafından bir medyuma yazdırılmış ve Bedri Ruhselman bey tarafından anlaşılır olması için düzenlenmiş ama her adımında onay alındıktan sonra yazıya geçirilmiştir.
 
Bu kitapta ALLAH adı tek bir kez geçmiştir. Onun tek, eşsiz ve tarifsiz olması ancak bu şekilde anlatılabilirdi.
 
Bu kitabı anlatmadan Bedri beyin hem keman dalında başarılı bir müzisyen aynı zamanda çalışkan bir dahiliye doktoru olduğunu belirtmek isterim.  Yani son derece bilgili ve çalışkan bir insanın aracılık etmesi kitaptaki bilimsel açıklamaların son derece güzel olmasını sağlamıştır.
 
Bizim bu dünya da anlayamadığımız hastalıklar, acılar, ayrıca ölüm ve ölüm sonrası ile ilgili tüyler ürpertici bilgiler son derece bilimsel bir dille anlatılmış.
 
Dünyaya geliş amacımızı net anlayabiliyoruz. Bedenimiz de var olan manyetik alanla dünyanın manyetik alanına bağlı oluşumuz bunu engelleyen günümüz teknolojik cihazlar ve yüksek gerilim hatlarının insanın manyetik alanına verdiği zararlar ki, kitap yazıldığı zaman bu cihazlar yoktu insanı hayrete düşürüyor.
 
Bu kitabı okuduğunuz zaman hayata ve ölüme bakışınız asla eskisi gibi olmayacak bunu garanti ediyor.
 
Size bu kitabı sindire sindire okumanızı tavsiye ediyorum. Hızla okunacak bir kitap değil. Sanki çok şey anlatmak isterken sizin için bu kadarı yeter diye bazı bilgileri frenlemiş gibi hissettim ama yine de kalp atışlarımızı hızlandıran çok sıra dışı  ve benzersiz bir kitap.
 
Bedri bey bu kitabı yazdırıp düzenlemelerini yaptıktan sonra ölüm tarihini bildiği için sakince ölümünü beklemiştir.  Zamanı gelince kalp krizi geçirip ebediyete geçmiştir.
 
Bu evren sizin iyi olmanızı istiyor. Bunun içinde size yol gösteriyor. Lütfen pes edip yolunuzu kaybetmeyiniz.
 
Bu size rehber bir kitap alın okuyun, yaşamınıza katın.
 
 
Toplam blog
: 38
: 696
Kayıt tarihi
: 21.01.07
 
 

Antalyalıyım. Bir süre istanbul ve Çanakkale de bulundum. Uzun süredir Ankara da yaşıyorum. İki o..