Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Eylül '16

 
Kategori
TV Programları
 

İlişki Durumu kabuk değiştirdi!

İlişki Durumu kabuk değiştirdi!
 

ilişki durumu evli


İlişki Durumu yeni sezonda kabuk değiştirerek ekranlara yeniden dönüyor. Geçen sezon Karışık, olarak seyrettiğimiz dizinin finalinde Can ( Berk Oktay ), Ayşegül'ün ( Seren Şirince ) evlendiğini hatırlıyorsunuz. Yeni konseptiyle bu sefer Evli, olarak ekranlara yeniden dönüyor. Dizinin yayın tarihi de belirlenerek 1 Ekim yine aynı gününde Cumartesi, Show Tv'de başlayacaktır. Yeni karakterlerinde katılacağı diziye değişen konusuyla Ayşegül ile Can'ın, sürükleyici evlilik hikayesini aşk, komedi duygusuyla ele alacaktır.

Karakterlerimizin bu sefer başı ailesiyle beladadır. Mediha, onları baloyunda basarak evliliklerini bozmayı planlayacaktır. Karı, koca olmadan aralarına su sızdırmaya çalışırken Can'ın, başına gelmeyen kalmayacak. Diziye yeni karakterlerde katılırken Anıl İlter ve Serenay Aktaşı da, kadro da göreceksiniz. Çiftimizin koşuşturmacalı, aşk dolu en tatlı haliyle ekranlara gelecek hafta yeniden döneceklerdir.

İlişki Durumu Evli değiştirdiği konseptle yeniden seyircinin ilgisini çekmeyi başardı. Sosyal medya, reyting sıralamasında iyi oranlar almayı başarırken bunu yeni konusuyla da başarabilecek midir?

İlişki Durumu Evli

Dizi Tutkunu

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..