Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Nisan '13

 
Kategori
Siyaset
 

İmralı sakininden açıklama: CHP sürece dahil olmalıdır, yoksa biter!

İmralı sakininden açıklama: CHP sürece dahil olmalıdır, yoksa biter!
 

Şu CHP’nin ne kadar seveni varmış!..

Öyle ya Cumhuriyeti kuran, ülkeyi demokrasiye geçiren onlar…

Gerçi, ülkeyi demokrasiye geçirdikten sonra bir daha iktidar yüzü göremeyenler de onlar…

Niye böyle bir başlıkla konuya balıklama daldık?

Biliyorsunuz son günlerde herkes CHP’nin geleceğini düşünüyor!

Önce AKP yöneticileri ekranlara çıkıp, CHP’yi barış(!) sürecine dâhil etmeye çalıştılar…

CHP oralı olmayınca, bu sefer Başbakan devreye girip, CHP’yi sürece destek vermeye çağırdı. Hatta CHP’nin bundan birkaç ay önce Sezgin Tanrıkulu aracılığı ile verdiği önergeyi kapmaya çalıştı. CHP biraz uyanık davranıp önergedeki imzayı geri çekince, bu sefer CHP’ye veryansın edip, CHP’yi savaşçı(!) ilan etti!

AKP ve Başbakan CHP’yi yola getiremeyince, bu sefer devreye BDP girdi…

Ağzını açan BDP’li CHP’nin barış(!) sürecine dâhil olmasını istedi.

CHP yönetimi oralı olmayınca Sezgin Tanrıkulu’nu türtekleyerek, bir şeyler yapmasını istediler. Sezgin Tanrıkulu’nun gücü yetmeyip, parti yönetiminde yalnız kalması üzerine, bu kez devreye İmralı, terör örgütünün Kuzey Irak ve Avrupa kanadını soktular.

Ağzını açan CHP’nin sürece dâhil olmasını, eğer sürece dâhil olmazsa, CHP’nin biteceğini söylemeye başladı…

Ne güzel değil mi?

CHP sizin bölünme sürecinize dâhil olmuyor, siz de bundan yararlanın!

Barış’ı iki parti olarak hayata geçirin, yeni bir anayasa ile yola devam edip, CHP ve MHP’nin yok oluşlarını zevkle izleyin!

Bildiğiniz gibi en son İmralı ulaklarından Pervin Buldan Sayın(!) Öcalan’ın CHP’yi sürece davet ettiğini, CHP’nin sürece katılmazsa biteceğini açıkladı.

İmralı sakini, Sayın(!)Öcalan 10 metrekarelik yerden tüm dünyayı idare etmeye kalktığı gibi CHP’yi de dizayn ediyor. Gerçi onu Sayın Başbakan ve AKP’den başka ciddiye alan yok!

BDP zaten onun emrinde, ayak işlerine bakan bir parti. İmralı-Kandil arasında mektup taşımaktan başka bir iş yapmıyorlar. Barış da barış derken bölgedeki feodal yapıyla ilgili hiçbir şey söylemiyorlar.

CHP ile ilgili bir açıklama da Kongra – Gel Başkanı Zübeyir Aydar’dan geldi. O da CHP’nin sürece katılmasını, yoksa biteceğini açıkladı.

Gördüğünüz gibi iktidar partisinden tutun terör örgütünün en tepe yöneticilerine kadar CHP’yi koruyup kolluyorlar(!) Ne de olsa Cumhuriyeti kuran bir parti! Bu kadar koruyup, kolama kadı kızında da bulunur misali, olanları; tıpkı akillere olanlar gibi zevkle seyrediyoruz.

Akiller demişken Güneydoğu Anadolu akilleri çok mutlu. Her gittikleri yerde kebaplarla karşılanıp, Öcalan’a özgürlük sloganları atıyorlar!..

Diğer bölgelerin akilleri zorda!

Kimisi bayrağı öpüyor, kimisi muhatap bulamıyor, kimisi ziyaret edecekleri yerlerin kapılarından kovuluyorlar. Daha bizim buralara gelmediler. Gelsinler bakalım neyle karşılaşacaklar?

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..