Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Mart '11

 
Kategori
Futbol
 

İnanılmaz şanslıydık!

İnanılmaz şanslıydık!
 

Fenerbahçe; TT Arena'nın atmosferine ilk dakikadan itibaren boyun eğdi. Aykut Hoca'nın sahaya sürdüğü takım, özellikle orta saha, bırakın 3 puanı 1 puan dahi çıkaracak güce sahip değil. Selçuk ve Cristian gibi 2 düz, top kullanamayan, sadece yan pas yapabilen, oyundan çabuk düşen, demoralize olabilen ve top kayıpları yüksek oyuncunun, birarada oynaması, takımı tamamen düşürdü. Topu ileriye taşıyacak hiçbir oyuncusu bulunmuyor. 

Kanatlarda etkisiz kalan Özer ve Mehmet'in de demoralize oluşu, 45 dakika boyunca sadece 3 şut ve onlarca top kaybına neden oldu. 1 tane dahi organize atak yapılamadan ilk yarı sona erdi. 

Fenerbahçe'nin artık kanayan yarası sol bek ve libero bölgesi, böylesine önemli maçlarda tamamen sırıtıyor. Andre Santos'un bireysel hatası sonucu erken gelen gol, sahaya ürkek çıkan takımın tamamen bitmesine neden oldu. Haftadan haftaya formu hızla düşen Niang'ın da yetersizliği artık illallah dedirtmeye başladı. 

Dia yada en azından Stoch ve Semih ile takımı yeniden ateşlemek, 2 sıradan ön liberodan birinin oyundan alınıp, Özer yada Mehmet'in ortaya çekilmesi şart. Aksi takdirde buradan mağlup ayrılmak garantidir. 

İkinci yarıya Semih ile başlanmış olsa da Niang'dan vazgeçilemeyen 75. dakikaya kadar Fenerbahçe hiçbir varlık gösteremedi. Ve sayın Aykut Hocamız takımın acizliğine müdehale etmek yerine seyretmeyi tercih etti.** 

***************** SEMİH ***************** 

***************** ALEX ***************** 

DİA ********************************** STOCH 

*********** ÖZER ********** MEHMET ******** 

SANTOS *** YOBO *** LUGANO ** GÖKHAN 

***************** VOLKAN ***************** 

Açıkça söylemek gerekirse; 5 dakika dahi futbol oynamadan, 3 pozisyonla 2'si isabetsiz, 2 duran topla maçı kazandık. İnanılmaz şanslıydık inanılmaz. 

Biraz haddimi aşarak yukarıda bir kadro dizilişi verdim. Hiç bu takıma Selçuk ve Cristian'ı almaya gerek yok. İnanın bir gün maç izlerken kalp krizinden yığılıp kalıcaz. 

Aykut Hoca lütfen elindeki kaliteye sahip çık. 

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 296
: 6335
Kayıt tarihi
: 24.09.08
 
 

Bankacılığın stres ve yoğunluğundan fırsat buldukça, okumaya ve düşüncelerimi burada paylaşmaya ç..