Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Haziran '08

 
Kategori
Spor
 

İnanmak, göze yanlış görünenler

Millilerimizi yürekten kutluyorum. Tabi maçlarda sonra geriye kalan yüreğimle. İnanın bu maçlardan sonra eğer insan kalp krizi geçirmiyorsa yüreği sağlam demektir. Bedavadan anjiyo yaptırdık yani.

Ne maçlar çıkardık. Ne inanılmazları başardık. İnsan bir anda hem üzüntüden ve hemde sevinçten ağlar mı? Ağlarmış demek ki. Bu yaşananlar bir şampiyonanın ve şampiyonun ruhudur. Bir takım çok iyi oynayabilir . Hatta bütün rakiplerini eze eze de yenebilir.

Bütün bunlara rağmen bir takım çıkar ve taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanarak bir azim ve inançla rakiplerini elemeyi başarabilir. Fakat oynadığı oyunla alkışlanarak bunu yapacaktır. Azmi ve kararlılığı bunu görünen oyununa yansıtacaktır.

İşte milli takımımız belki de bir dirilişin hikayesini yeniden yazmıştır. Herkesin turnuvadan önce şans tanımadığı Türkiye'nin böyle bir dirilişin hikayesini çizmesi insanlığa yaşamın her karesinde böyle dirilişlerin olabileceğini göstermiştir.

Bundan alınacak en önemli ders hayat felsefesi ve inançları ne olursa olsun ortak yaşadığımız ülkemiz için omuz omuza ve dışarıya karşı birlikte mücadele etmemiz gerekmektedir. Ulusal ve uluslararası arenadaki başarı ortak enerjiyi üretime, istihdama, birlik ve beraberliğe kanalize ederek ülkemiz için en iyisini yapmaya çalışmalıyız.

 
Toplam blog
: 196
: 493
Kayıt tarihi
: 28.06.07
 
 

Doğayı seviyorum. Onun içinde yaşamayı ve güzelliklerini tatmayı seviyorum. Yaşamayı ve hatta ölü..