Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Ekim '09

 
Kategori
Magazin
 

İngiliz kadınlarına göre Türk erkekleri 9. kötü sevgili!

İngiliz kadınlarına göre Türk erkekleri 9. kötü sevgili!
 

the telegraph


Dünkü gazetelerde yer alan habere göre İngiltere’deki “The Telegraph” gazetesinin 15 bine yakın kadınla yaptığı anket sonucunda Türk erkekleri dünyanın en kötü 9'uncu sevgilisi çıkmış! Almanlar kötü kokuyormuş. İngilizler tembel, İsveçliler çok aceleci, Amerikanlar çok kaba, Ruslar kıllı, Türkler ise çok terliymiş.

Listenin başında Almanya, İngiltere, İsveç, Hollanda, ABD, Yunanistan, Galler, İskoçya ve Türkiye var. En iyi sevgili listesi ise şöyle: İspanya, Brezilya İtalya, Fransa, İrlanda, Güney Afrika vs.

Haber buysa; Bu çok önemli araştırmadan çıkarılacak sonuçlar var! İngiliz kadınları üşenmemiş, (Kendilerine şükranlarımızı iletiyoruz.) dünya erkekleri ile test yapmış!

Birincisi, İngiliz kadınları en başta erkeklerinden memnun değil. En kötü ikinci sevgili sıralamasında İngiliz erkekleri var. Çok tembel yapıları varmış. En kötüsü Alman sevgililermiş. O kadar domuz eti yiyip bira içersen olacağı bu.

İkincisi, en iyi sevgili İspanya’danmış. Boğa güreşi yapa yapa herhalde sinirleri yatışmış İspanyol erkeklerinin ki İngiliz kadınlarının birinci tercihi. Flamenko eşliğinde bir erkek sevgili düşünün. Ayrıca İspanya’nın erkekleri değil kadınları da he çok güzel hem de alımlı. Nerden biliyorsunuz demeyin. Barselona seyehatimde gözlerimle gördüm.

Üçüncüsü, listeye bakarsak Latin erkekler daha çok tercih edilmiş. Tenleri esmer olduğundan dolayı mı acaba?

Dördüncüsü; demek ki Türk erkekleri İngiliz kadınlarına fazla ilgi göstermiyor.Ya da İngiliz kadınlarını çok fazla Fransız bırakıyor. Aslında Türk erkeklerinin 1. sırada olması lazım. Ama Türk erkeği “vur-kaç”tan kaybediyor. Birazcık duygusallık, romantizm vs. göstermiyor. Ama Türk kadınlarına gelince salya sümük ağlamasını, şiirler yazıp çiçek böcek toplamasını ya da “seviyorum ulenn” deyip dövmesini, kesmesini çok iyi biliyor. Bu konuda daha bilinçli olmaları gerektiğini düşünüyorum.

Beşincisi ve en önemlisi şu bence. Yahu bu 15 bin İngiliz hatunu bütün dünyayla yatmış mı da ülke, ülke sıralama yapmış? Meğer İngiliz hatunlar neymiş de haberimiz olmamış!

Ya da bu İngiliz hatunlar bizdeki gibi bir açılımda mı bulunmuşlar; “Dünyadaki erkek sevgililer açılımı” adı altında?

Bakalım daha neler duyacağız?

Haberin orjinali: http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/6241440/German-men-are-worlds-worst-lovers-with-English-men-in-second-place.html

    Mükemmel Bir Sevgili ve Eş Bulmanın Yolları (9.269) Türk Sinemasının İlk Seks Açılımı:Sermet Serdengeçti (6.567)
 
Toplam blog
: 106
: 4561
Kayıt tarihi
: 28.03.09
 
 

Ayhan Demiral ..