Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Ekim '10

 
Kategori
Engelli Eğitimi
 

İnsanı rahatsız ediyor

İnsanı rahatsız ediyor
 

Google`dan aldim


Bedensel engelli vatandaslarimiza karsi devlet, belediyeler vede ozel sektor acz icindedirler. Hizmet binalarini insa ederken bedensel engelli vatandaslarimizi yok sayip sanki onlarin o binalari kullanmaya haklari yokmus gibi davranarak, binanin girisinde olmasi gereken rampa, otomatik kapi, asansor gibi hizmet araclarini yapmaktan kacinmaktadirlar. Bedensel engelli vatandaslarimizin evlerinden cikamamasi icin her turlu engel onlerine konmaktadir. Bu ayip tum toplumumuzun ayibidir. Her konuda kampanya duzenleyen ozel sektor yada sivil toplum orgutleri evlerinden cikamayan engelli vatandaslarimizin bilgisayar sahibi olabilmeleri icin kampanya duzenlemeli onlarin dunya ile iletisim kurmalarini, kendilerini bu yolla ifade etmelerini saglamaliyiz. Eminim bir cok vatandasimiz bu sekilde hem gecimlerini saglayabilirler, is teklifleri alabilirler hemde biraz olsun mutlu olabilirler. Toplum olarak onlara borcumuzun ancak bir kismini bu sekilde odeyebiliriz..

Bilgisayar uretim firmalarinin bu kampayaya katkida bulunacagina adim gibi eminim. Bu sekilde kendi reklamlarinida yapmis olacaklar. Internet servisi yapan firmalarda adi gecen kisilere ucretsiz servis verebilirler. Koskoca firmalar bu kadar kucuk ricalara hayir demezler herhalde.

Devleti yonetenler ve belediyeler, bu gune kadar gormezden geldiginiz gercegi bu sekilde telafi etme sansi kazandiginiz icin mutlu olmalisiniz.

 
Toplam blog
: 377
: 711
Kayıt tarihi
: 05.08.06
 
 

Türkiye'yi ve Türk insanını çok seviyorum. Dünyada bütün canlıların yaşam hakkı olduğuna inanıyorum...