Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Eylül '11

 
Kategori
İlişkiler
 

İnsanlar arası şiddet biter mi?

Kadınlara şiddet  konusu  medya tarafından  ayyuka çıkarıldıkça,  bu çirkin olaylara sebep olan insanlar;

Aynı fiile devam edebilmek  ve kolluk kuvvetlerini yanıltabilmek   için çok çeşitli  ve ilginç  yollar geliştirmektedirler.  Misal olarak,  kadınların   gösteremeyecekleri yerlerini  darp ederek  çirkin isteklerini tatmin ediyorlar.  Hasta ruhların ne yapacağı, asla  bilinemiyor     ama bu tip insanların çok ama çok zeki olduğu bilinmektedir.  Süper  zeka insanların yaratıcılığına düz mantıkla  akıl sır erdirilemediği  için  olacak  ki insan  var oldukça  bu olaylar da sürüp gitmektedir.   Her iki cinsten olup, daha önce kadınlara şiddet  uyguladığından  dolayı  suç işleyerek

Ceza alan insanları bir araya getirerek  onlara,  bu konuda, savunma için projeler ürettirmek  gerekir.

Çözüm  burada  yatmaktadır.  Çözümü   sadece  o suçu işleyenler  üretebilir. Sadece suçu işleyenler, bu işin inceliklerini   bilir  ve  korunma  yollarını da  ortaya koyabilirler.

Yoksa kanun falan  bu işi kökünden kurutmaz.  Kanun ne işe yarar. Suçu işleyenlerin çoğu  erkek ve de kanun  uygulayıcıların  da çoğu erkek olduğuna göre ve de bir türlü içinden çıkılamayan  gelenek  ve göreneklerin taşlaşmış ,kalıplaşmış  fikirlerini  kırmak  zor olmak tadır. "aile arasındaki  olaylara karışılmaz"  gibi , saçma fikirlerle insanların kafaları doldurulmuştur. Bu fikirler insanların kafasından

Silinmedikçe  bu olayların önüne geçmek o kadar da kolay olmasa gerek.  Zaten kolay olsaydı bu güne kadar  "KADINA  ŞİDDET "  diye  bir olgu kalmamış olurdu . Geçen bunca asırlar boyunca   neden medeniyet  olumlu yönden  bir  arpa boyu ilerleyemedi.

 Çare için, bu konuda ceza almış ve artık şiddete hayır diyen insanlara yaptırılacak projelerle  başırılı olunabileceğine inanmaktayım.

 
Toplam blog
: 56
: 661
Kayıt tarihi
: 24.02.08
 
 

Emekli, 19 mayıs ..