Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Aralık '16

 
Kategori
Bilişim
 

instagram güvenliği nasıl olmalıdır?

instagram güvenliği nasıl olmalıdır?
 

instagram


instagramda sizlerden gelen sorunlardan biride kendi kendine takip etmeler , instagram tarafından kendiliğinden şifre değişmesi ,vs. ve diğer hesapların çalınması olarak kısa başlıklar altında toplayabiliriz. İnstagramda neden sorunlar yaşanmaktadır .

Takipçi kasması, beğeni kasması, takip edenleri bırakanları unlow etmek gibi üçüncü parti yazılımları kullandığınızda sıradışı hareketlilik tespit edildiğinde instagram hesabınızı güvenliği için şifrenizi değiştirmektedir. Bu nedenle üçüncü parti yazılımlara izin vermeyin , kullanıcı adı ve şifreniz ile bu panellere giriş yapmayınız.

Üçüncü parti yazılımlar tarafından kötü niyetli yazılımlar şifrenizi çalacak hesabınız kullanılamaz duruma düşecek ayrıca hesap açarken mail ve telefon doğrulaması yapmadığınızda, instagram hesabına giriş yapamayacaksınız .

Ayrıca sizin haberiniz olmadan instagramda başka hesapları otomatik olarak takip edeceksiniz, böylece sizin hesap zombi hesap haline dönüşecektir.

Yeni bir hesap açtığınızda ilk önce hesabınıza bir mail adresi ve telefon numarası tanımlayın ve hesabınızı doğrulatın ki, sıkıntılar olduğunda hesabınızı geri alabilirsiniz.

Diğer bir önemli püf nokta instagram limtlerine uyunuz, eğer uymaz iseniz hesabınız banlanabilir .

Topluluk Kurallarına uymanız gerekecektir. Topluluk kurallarına uymaz iseniz hesabınız kalıcı olarak kapatılır.

Kaynak  : http://ademocut.com/cozum-instagram-kendi-kendine-birilerini-takip-ediyor/

 

 
Toplam blog
: 21
: 2739
Kayıt tarihi
: 19.09.15
 
 

ademocut.com kurucusu MCSA, MCP Belgelerine Sahibim, Sistem ve Ağ Uzmanlığı, IT Uzmanı ..