Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Mart '15

     
    Kategori
    Teknolojinin Geleceği
     

    İnstagram takipçi furyası

    Sosyal medya üzerinde popüler olan instagram türk takipçi isteği birçok kişi tarafından popüler hale geldi. Peki instagram üzerinde türk takipçilerin sizlere nasıl faydalar sağlayacağı konusunda detaylı bir yazı dizisi hazırlamak istedik. Öncelikle dilerseniz türk takipçilerin önemine değinelim.
     
    İnstagram Türk Takipçinin Önemi 
     
    Türk takipçiler olması özellikle piyasada ucuza satılan yabancı takipçilere nazaran daha prestijli ve güven veren bir faktördür. Fakat takipçilerin sadece Türk isimlerinden oluşması bunlar için yeterli değildir. Türk takipçi alırken aktifliğine ve gerçek bir birey olduğuna da dikkat etmeniz gerekmektedir.
     
    Zira piyasada gerçek türk takipçi olarak satılan sahte türk takipçi hesapları ile de karşılaşmanız mümkündür. Türk takipçilerin aktifliğine ise satın alacağınız kişiden deneme takipçi rica ederek inceleyebilirsiniz.
     
    İnstagram Türk Takipçi Fiyatları Pahalı Mı?
     
    Aslında türk takipçilerin piyasada yüksek fiyatlara sahip olmasının en büyük nedeni gereken iş yükünün fazla, işlemlerin ise bir o kadar zorlu olmasından kaynaklanmaktadır. Nasıl ki bir işte ne kadar çok emek verirseniz ürünün ve hizmetin değeri o kadar arttığı gibi Türk takipçi havuzunu toplamak içinde birçok çalışma ve zaman etkeni yer alır.
     
    İnstagram türk takipçi aslında bir butik sayfası tarafından satın alındığı düşünüldüğünde fiyatları pahalı değildir. Facebook reklamları üzerinden bile 50 liraya maksimum 200 tık alabilirken 1000 instagram türk takipçisinin 50.00 TL’den satılması oldukça normal bir durumdur.
     
    Butikler İçin Türk Takipçiler Ne İşe Yarar? Ürünlerinizi Sattırır!
     
    Özellikle instagram butikleri için türk takipçiler bulunmaz hint kumaşı kadar değerli olduğu bir süreçteyiz. Eşinizden dostunuzdan birçok kişiden duyumlar almışsınızdır. İnstagram üzerinden kurulan butikler, sayfalar sayesinde kişiler evde yaptıklarını veya tedarikçilerden aldıkları ürünleri instagram pazarında satışa sunmaktadır.
     
    Örneğin sizin için maliyeti düşük bir iş kolu keşfettiniz ve bunları satmak için kolay, emeğinize değecek bir satış kanalı arıyorsunuz o zaman ilk harekete geçeceğiniz alan doğal olarak instagram oluyor. Ürünlere özel bir sayfa tasarlanıyor ve ürünler gösterime sunuluyor. Tabi başlangıçta takipçi sayınız 0-100 arasında iken gelen talepler de buna göre düşük olacaktır.
    Fakat alacağınız gerçek türk instagram takipçi paketleri sayesinde hem takipçi sayılarınız artıyor hemde ürünlerinize yapılan beğeniler/yorumlar ile sayfanızın aslında otoriter olarak yeni ziyaretçilere prestij sağlıyor.
     
    Takipçi Almanın Hesap Açısından Tehlikesi Var mı? 
     
    Bu soruyu hem var hem de yok olarak cevaplayabiliriz. Aslında alacağınız takipçi ile tamamen orantılı bir durumdur.
     
    Gerçek ve türk takipçi satın alırsanız hiçbir zararı bulunmamaktadır. Bunun sebebi ise gerçek takipçilerin sizi takip etmesinin hiçbir anormal bir yanı bulunmadığından dolayı ne bir silinme ne de hesabınızı tehlikeye atan bir durum yaşanır.
     
    Toplam blog
    : 1
    : 110
    Kayıt tarihi
    : 21.03.15
     
     

    2006 yılından beri sosyal medya alanında araştırmalar yaparak popülerlik ve fenomenlik süreçlerin..