Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Mart '21

 
Kategori
İnternet
 

İnternete Bağlanmama Problemi

Gelişen teknoloji ile beraber gündelik hayatımızın vageçilmezi olan telefonlar bazen internet bağlanmada oldukça fazla sorun çıkarabilmektedirler. İnternet paketinizin olmasına rağmen internet çekmiyorsa bu sinir bozucu durumdan kurtulmak için sizlere bazı öneriler vermek istiyorum.

Telelfonda mobil veri açık, İnternet paketide varsa ama internete girmiyorsa yaşadığınız bu sorunun üstesinden gelmek oldıkça kolay olabilir.

Genelde operatörünüzden talep edeceğiniz internet ayarlarının tekrar yüklenmesi sorunun ortadan kalkmasını sağlayabilir. Ancak sorun halen devam ediyorsa işte yapmanız gerekenler yazımızın devamında.

Telefon İnternete Bağlanmıyor

Telefonunuz internete bağlanmıyorsa ve size verdiğim tüm yöntemlere rağmen halen sorun çözülmezse mutlaka Telefonunuzu teknik servisi götürmeniz gerekecektir.

  1. Telefonunuzu komple açıp kapatın
  2. İnternet servis ayarlarını tekrar yükleyin
  3. Bulunduğun konum 
  4. Çekim gününün zayıf olması
  5. İnternet paketini bitmesi
  6. İnternet hız kısıtılaması

Telefon tüm yaptığınız işlemlere karşı halen internete bağlanmıyorsa internet ayarlarını sıfırlamak için “Ayarlar > Genel > Sıfırla > Ağ Ayarlarını Sıfırla” adımlarını takip ederek intenret ayarlarını sıfırladıktan sonra tekrar intenrete bağlanmayı deneyebilirsiniz.

 

 

 
Toplam blog
: 3
: 1107
Kayıt tarihi
: 12.07.18
 
 

Evli 3 çocuk anne doğa ve hayvan sevgisi dolu bir insan. Bayan küaförüyüm. Teknoloji, Bilgisayar ve..