Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ocak '14

 
Kategori
e-Ticaret
 

İnternetten para kazanma 5

İnternetten para kazanma 5
 

Blog yazarak para kazanmaya başlayabilirsiniz. Eğer hiç para harcamadan biraz emek sarf ederek reklam yoluyla para kazanabilirsiniz. Blogger, Wordpress, Trgg, blogcu.com gibi sitelerden ücretsiz olarak bir site kurabilirsiniz. Daha sonra sitenizin temasını ve dizaynını ayarlayıp makale yazmaya başlamalısınız.

Adwords ün özelliği olan anahtar kelime planlayıcıyı kullanarak sevdiğiniz konularla alakalı popüler kelimeleri bulalımve bu kelimelerin rekabet oranlarını inceleyelim. Eğer rekabet yüksekse daha uzun bir zaman sonra siteniz görünmeye başlayacaktır. Bloğunuza ziyaretçi gelmeye başladığında adsense başvurusu yapıp web sitenize reklam alabilirsiniz. Blogger kullanıyorsanız kumanda panelinden para kazanmayı aktif ettirildiğinde otomatik adsense başvurusu yapılmış olunuyor.  Ziyaretçi sayınız artıkça geliriniz artmaya başlayacaktır. 

Özellikle güncel konualrı ve trendleri takip eden bloglar yaparsanız daha kısa sğrede hit alırnız. Bunun için tv programları gündem belirliyor. Twitter dan türkiye gündemine bakarak trendeki konular hakkında makaleler sitenize ekleyin. İnternetten para kazanma işinde en önemli nokta sabır ve devamlılıktır. Devamlı makale yazarsanız üyeleriniz artar ve takipçileriniz olur. Böylee güzel düzenli gelirler elde etmiş olursunuz. 

Adsense nin bir özelliği de anahtar kelimeye göre ödediği ücretin değişmesidir. Eğer anahtar kelime turizm, otelcilik, elektronik eşyalar vb... Ticaretini yapanların kazanç miktarları sizin de kazancınızı belirler. Eğer laptop ile alakalı yazılar yazıyorsanız pahalı bir cihaz olduğu için anahtar kelime başına tıklama oranına göre kazançlar fazla oluyor. Daha böyle ucuz olan hizmet veya ürünün tanıtımı için kullanılan anahtar kelimerde ise tıklama başına gelir azalacaktır.

 
Toplam blog
: 47
: 907
Kayıt tarihi
: 15.02.12
 
 

Bilgisayar  ve teknoloji konusunda başarılıyımdır. 2002 yılında Koç Bilgisayar Mühendisliğini bit..