Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Haziran '14

 
Kategori
Güncel
 

IŞİD'in hedefi nedir? Türkiye aleyhinde yeni üstlendiği görev nedir?

IŞİD'in hedefi nedir? Türkiye aleyhinde yeni üstlendiği görev nedir?
 

Bugün Osmanlı Devleti diye bir devlet yoksa bu devleti yıkanların başında gelenler bir İngiliz Ajanı olan Hemphar'ın kurduğu mezhebin üyeleri gelir. Hemphar İstanbul'a gelmiş sözde burada Müslüman olmuş bir dergahta yıllarca eğitim almış Türkçe ve Arapça'yı İstanbul'da öğrenmiş ve Orta Doğu'ya gelerek burada Vahhabi'lik mezhebini kurmuştur. 
 
Geleneksel Sünni tasavvufçu itikadında var olan Türbe ziyaretlri, türbelerden birşeyler isteme gibi hurafeleri abartarak Vahabilik mezhebini Sünniliğe karşı ve Şiiliğe karşı kışkırtmıştır. Bugün Suudi devletinin resmi mezhebi olan Vahabilik Sünni ve Şii dünyaya düşmandır. Britanya ile gizli, Amerikan derin devleti olan ABD Cumhuriyetçileriyle sıkı işbirliği içindedir. Hedefinde asla İsrail ve İsrail'in politikaları yoktur silahlarını başta Orta Doğu'daki Türkiye dahil tüm İslam ülkelerine çevirmiştir. Amacı Orta Doğu'yu istikrarsızlaştırmak ve Müslüman ülkeler aleyhinde BATI'nın çıkarına olacak şeklde karışıklık çıkartmak vardır.
 
Bu örgüt IŞİD olarak El Kaide'nin kolu olarak şu an sadece Suriye'de değil Irak'ta da faaldir. Bu örgütün Suriye ve Irak'ta yükselmesi ve etki alanını genişletmesini Britanya desteklemektedir. Şu an en büyük hedefi Türkiye ve Kuzey Irak arasında imzalanan Petrol antlaşmasını ve Kuzey Iraktan Ceyhan'a Britanyanın izni olmadan petrol geçişini engellemek vardır.
 
Musul'u ele geçirdikten sonra yapabilirse mutlaka Kerkük'ü de ele geçirmek olacaktır. Türkiye bu örgütün Suriye ve Irak'ta gelişimine engel olmak zorundadır. IŞİD örgütü en az Esad'tan hatta ondan daha fazla tehlike arz etmektedir. Bu itibarla ÖSO ve ESAD gerikirse IŞİD'e karşı birleşmek zorunda da kalabilir. 
 
Kuzey Irak'ta petrol sevkiyatini tehlikeye düşürecek şekilde IŞİD'in devreye girmesi hiç iyi olmaz. Bu Kuzey Irak bölgesel Kürt yönetminin ve Türkiye'nin çıkarlarına tamamen terstir ve her ikisininde ekonomisine şeytani bir darbedir. 
 
Barzani, Öcalan ve Türkiye Cumhuriyeti arasında var olan barış ve çözüm süreci hem Türkiye içinde hemde Türkiye dışında ağır darbelere göğüs geröektedir. Dağlarda ölümler olmadığı için BATI terörü şehirlere taşımak istemektedir ve bunu PKK içindeki Paralel PKK ile doğu'da yaparken Türkiye'nin Batı'sındada aynı senaryoyu Paralel Dinle yapmaktadır.
 
Orta Doğu'nun Paralel dini IŞİD'tir. Bu örgüt El Kaide ve Eş Şebab ile kardeş örgütlerdir. Geçnlerde Eş Şebab Somali'de Türk hedeflerine saldırmıştı. Musul'a IŞİD saldırısı ise yine aynı kapsamdadır. 
 
Türkiye Kuzey Irakla ilgilenemez durumda bırakılmak istenmektedir. Bir çok cephede Hükümete ve Devlete karşı savaş açılmış durumdadır. Bu savaşı açan kesinlikle İngiltere'dir.
 
İngiltere maşası olan radikal unsur El Kaide ile Türkiye'nin dışardaki hedeflerini vurmakta, ılımlı maşa Paralel Dinle şu an içerde saldırmaktadır. 
 
Türkiye'de bunları gören halk topyekün bir mücadeleyi göze almak zorundadır. 
 
Bu ülkeye bu terörü sokan ve destekleyen Türkiye'nin canı çıkasıca müttefikleridir. Sözde NATO ülkesiyiz ve bu örgüt bizi içte ve dışta tehditlere karşı koruyacak. 
 
Öyle mi?
 
O zaman Türkiye yarın NATO'yu ÖSO'yla savaşan IŞİD'e karşı Suriye'de ve Barzani'ye karşı savaştığı için Irak'ta mücadeleye çağırsın. 
 
Onca yıl PKK ile dağlarda savaştı Türkiye NATO hengi bir gün Türkiye'nin yanında karar aldı bu konuda?
 
Almazlar. Allah bunlar gibi Müttefikin müstehakını versin. Gizli gizli silah satarlar, barışa engel olurlar, her türlü gizli cinayetleri işlerler. 
 
IŞİD'te işte ortalığı karıştırmakta, uzadan hedefleri belli sallayın üç roket ortada IŞİD kalacak mı? Yooo yapmazlar yapamazlar çünkü aslında gizli detekçileri. Nasıl ki bunların mezhebini yazan yaratan Hemphar'sa destekleyenlerde Elizabet, Teksaslılar ve siyonist faşistler.
 
Türkiye Barzani güçlerine ve Türkmen güçlerine destek olmalı ve IŞİD'in Kerkük'e girmesine engel olmalı. Hatta PKK güçleri de şayet gerçekten iddia ettikleri gibi Kürt Yurtseverleriyse IŞİD'e karşı savaşmalı. Savaşırlar mı savaşmazlar mı bunu zaman gösterecek.
 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..