Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Mart '13

 
Kategori
Güncel
 

İsrail Türkiye'den özür diledi!

İsrail Türkiye'den özür diledi!
 

İsrail'den böyle bir haber duymak zor olsa diye bilinir herkesce. Yaptığı saldırı sonucunda yıllar sonra özür dilemek, şehir ailelerine tazminat ödemek. Üstüne üstlük bunu, onca özür dilememe diretmesinden sonra, boynunu büküp, okşanmayı bekler bir kedi gibi yapması... Sonundan ne çıkar bilinmez ama kediler her an tırnaklarını çıkartabilir, okşamaya hemen atlamayın! Haberin detaylarına bakalım isterseniz.

Mavi Marmara gemisine düzenlenen saldırı sonrası İsrail, Türkiye'den özür diledi. İsrail, ayrıca saldırıda şehit edilen Türklerin ailelerine tazminat da verecek.


Reuters Haber Ajansı'nın geçtiği son dakika bilgisine göre, İsrail, Mavi Marmara gemisine düzenlenen ve 1'i ABD vatandaşı 9 Türk'ün şehit edildiği saldırıyla ilgili Türkiye'den özür diledi.

Gemi baskınında şehit edilenlerin ailelerine de tazminat ödenecek.

ABD'li bir yetkilinin bilgisine dayandırlan haberde, Erdoğan ve Netenyahu, normalleşme konusunda aynı fikirde..

Ayrıca, Türkiye'nin İsrail ile barış şartlarından biri olan Gazze'ye ablukanın kalkması da İsrail tarafından kabul edildi iddiası var..

Amerikalı yetkililer de, Air Force One uçağında yaptıkları açıklamada, Netanyahu'nun Mavi Marmara saldırısındaki hatalarından ötürü Türkiye'den özür dilediğini söyledi.
 

 
Toplam blog
: 90
: 2496
Kayıt tarihi
: 03.11.12
 
 

Kafasına takılan her konuyu sonuna kadar araştırmaya üşenmeyen, bildiklerini, öğrendiklerini ve i..