Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Haziran '12

 
Kategori
Gezi - Tatil
 

İstanbul'da gidilebilecek kadınlar plajı

İstanbul'da gidilebilecek kadınlar plajı
 

Türkiye’deki sayılı kadınlar için özel ayrılmış plajlardan bir tanesidir Altınkum Kadınlar Plajı. Bu plaj tarihi Rumeli Kavağında bulunmaktadır. Bu plajın özelliklerinden bahsedelim biraz; İlk olarak İstanbul şehir merkezine yakın olmasını söyleyebiliriz. Şehrin o boğucu havasından kurtulmak için biçilmiş kaftandır. Altınkum Kadınlar Plajı sadece sahili ile değil, sahilden sonra başlayan eşsiz doğası ile de dikkat çekmektedir. Yeşil ve mavinin buluştuğu ender güzellikteki bu plaj da piknik yapmanız içinde özel alanlar bulunmaktadır.

Altınkum Kadınlar Plajı sadece kadın misafirlerini ağırlamaktadır. Bu yönü ile de Türkiye’deki sayılı plajlardan bir tanesidir. Altınkum Kadınlar Plajında soyunma kabinleri, tuvaletler, genel ihtiyaçlar için büfeler ve ibadet için Mescitler bulunmaktadır.

Rumeli Kavağı Altınkum Plajı İstanbul’un Sarıyer ilçesinde bulunmaktadır. Sarıyer ilçe merkezini kuzeyinde boğazın kıyısında doğal güzelliğini kaybetmemiş ender plajlardan bir tanesidir. Sarıyer Rumeli Kavağı Altım Kadınlar Plajının bulunduğu alanın yakınlarında birçok balık lokantası da bulunmaktadır.

Bu plaj'a nasıl giderim ?

Bu plaj'a Eminönü'nden hergün vapur seferi bulunmaktadır.

 
Toplam blog
: 2
: 4565
Kayıt tarihi
: 31.08.10
 
 

Merhaba ben Mert. 27 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. İngilizce öğretmenliği yapıyorum. Bu blogta ..